Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@De_lorean Vallaha bilmiyorum 14 ay olmuş KPSS 2016 ya gireli çoktan mülakat yapılmalıydı
-
Bu kadar yıpratılan bır KPSS dönemi gormedım ben sınavımız zorla mulakatımız zorla atanması zorla allahım bıktık ya
-
becayiş geldiğine göre bu hafta mülakat tarihleri gelir
-
Sorsan mezun olali 3yil oldu zaten bunun 1.5yili ilansiz geçti ben böyle bir sanssizlik gormedim zaman geçiyor ve bu cok acı.
-
Arkadaşlar uyusturucu kullanmak suçundan hagb alan birisi elenir mi . Denetimlerni sorunsuz bitirmiş ve herhangi bir bulguya rastlanmamıs kanında . İç işlerine atanan biri var tanıdığım sorun yaşamadı ama guyda ne olur kesin cevap lazım bilen duyan varsa mesaj artabilir mı
-
@luck biride diyorki guydan nasıl ayrılırım onun planalrını forumda yazıyo.Böyle bi çelişki çaresizlik yaşayan hangi genç bi nesil var.Aylardır sınav ilanı mülakat bekliyoruz gelir uzmanı olmuş adam forumda kaçın diyo resmen gelde delirme ne yapalım yani punaımız yok tamamda daha ne kadar daha sınavla uğraşcağız bakın daha mesleğe girmeden soğutuldul zaten gelir idaresinin yöbeticileri bu durumu nasıl görmez.Seneye alırsun p3ten eğer gelir uzmanı düz memursa hem biz daha az bekleriz hemde senin kurjmundan kaçış olmaz.Böyle bi saçmalık yok 2000 kişi adam alıyosun zaten bunun yarısı sen mülakatı açıklamadan sgkya mhuya başvurup kaçacak seneyede diperlwri böyle bir şey olmaz.Acilen çözüm üretilmeli.Gelir uzmanlığı kadrosu lavedilmeli
-
@zenginmemur neden kaçmak istiyormuş ?
-
@mertbulut mesleki tatmin yeterli değilmiş.Aslında çoğu guy aynı dertten muzdarip. Kurumdan kaçmalarının sebebi de bu.
-
@bybredd içişlerinde sorun olmadiysa hicbir yerde olmaz merak etme
-
@eomer Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@mertbulut mesleki tatmin yeterli değilmiş.Aslında çoğu guy aynı dertten muzdarip. Kurumdan kaçmalarının sebebi de bu.
Çok da haksız değiller hiç kızmamak lazım
-
Ozel sektor olsun kamu olsun bulunduğu kurumdan yuzde yuz memnun olan biriyle karsilasmadim ben daha.Tamam guyda skinti daha fazla olabilir ama girmek bu kadar zorlasmisken sukretmek lazim bence.Sizce simdiki durumumuzdan daha kotu olabilir mi? Bence olamaz.Su yasadigimiz stresi dusunelim, ben B grubuna bile razi durumdayim su asamada.Stresi kaldrmiyo bunyem artik.
-
@davetsiz valla hocam beni artık hiç ilgilendirmiyor insanların ne dedikleri.Ben 657'ye tabi guy olayım bana yeter.
-
@eomer
Inan bana da yeter. 3yıl olacak..
çaycı lazimsa ona da basvururum herhalde -
Ben çalıştığım kurumu vereyim iş tatmini Yok diyenler en azından ünideki dersler kendini mevzuat kanunla geliştiriyorsun çaba gösterirsin millette değişik 2010 dan beri elene elene bir hal oldum adamlara bak
-
@eomer Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
mesleki tatmin yeterli değilmiş demek noluyo tam olarak.millet yaptıgı işten nasıl bir tatmin arıyormuşki ?
-
@deepblue bu meslekte çalışan memurlara genelde itibar edilmiyor,düz memur işi gibi sözler söyleniyor.Kurum içinde herhangi bir yetkisi,ağırlığı yok deniliyor.Bu da seni yıllarca emek verip hayaller kurduğun mesleğe karşı olumsuz düşünceye itiyor.
Tabi ben bunları çok kaale almıyorum. -
@deepblue çok para,az iş,yüksek statü,bol saygınlık
-
Yanlış da anlaşılmak istemem dostlar latife olsun diye yazdım, benim de gözüm yükseklerde değil, istediğim ili tercih ettim ve ailem'de şükür burada, benim için öncelik her daim huzur.
-
cok kişi kacmak istiyorsa illaki meslekde bi düzensizlik vardır.ama bence bu calıştıgın yere göre değişir.cok memnun olan insanlarda var.ve tabiki işe girmenin bu kadar zor oldugu bir dönemde gelir uzman yardımcılıgına herkes şükretmeli
-
Yillardir cektigim skintilardan sonra arsivde dosya aramak bana zor gelmez.
Hele ki ozel sektorun baskisini yasamis birine hic zor gelmez.Huzur > Statü benim icin:)