Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@köyün-ağası bende urfa için girdim hocam bana da oldukça fazla soru sordular yalnız değilsin
-
@haplo hangi gün girdin
-
@köyün-ağası canlari neyi isterse onu aliyorlar. Idarenin bu keyfiyeti bizi bitiriyor zaten . Denetleyen mekanizma diye bi sey zaten yok.
-
@mimar 11 sorunun 11 inede cevap verdim artık elerlersede onların vicdanı
-
ŞIRNAK/3.Komisyon/iktisat
1)Hakim Firma nedir?
2)Adi Şirket nedir?
3)Muhasebe Nedir?
4) iş ortaklığı ve Konsirsiyum arasındaki temel fark nedir ?
alt sorularda vardı fakat aklımda tutamadım ... -
- Komisyon bölüm ulusl. il. (2 ekim )
Belediye başkanlarının istifa ettikleri haberlerini okudun mu? Görevden nasıl alınırlar?
Reel döviz kuru , nominal döviz kuru farkı?
Ecrimisil?
Koreye asker ne zaman gönderdik? Natoya ne zaman üye olduk? Bunları ard arda sordular bide arada o dönemde kim vardı dediler
- Komisyon bölüm ulusl. il. (2 ekim )
-
arkadaşlar kazanan listeleri açıklandıktan sonra güv. soruş. için beklememiz gerekiyor değil mi? çünkü sağlık bakanlığında öyle oldu.
-
@guylassakartık, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
arkadaşlar kazanan listeleri açıklandıktan sonra güv. soruş. için beklememiz gerekiyor değil mi? çünkü sağlık bakanlığında öyle oldu.
kazanacagına eminsin yani ?
-
@deepblue ben nasıl emin olayım güzel kardeşim sen de olabilirsin kazanan.
-
@guylassakartık, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@deepblue ben nasıl emin olayım güzel kardeşim sen de olabilirsin kazanan.
Vay vay eminlere bak
-
hehe siz böyle iftira atarak umarım kazanamazsınız
-
5.komisyon İstanbul- Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
1-Belediye nasıl kurulur ve bu soruyu cevaplamam üzerine sınırları 5000 mt yaklaşan yerlerde nasıl kurulur tarzı bir soru geldi
2-ankara'da kaç tane köy var 5000 tane köy var mıdır tarzı tuzak bir soru sordular
3-Vergi nedir? Ödeme yöntemlerine göre vergi türleri? Türkiye de ayni vergi var mı
4-Soy ismimin anlamı ve memleketle ilgili bilumum sorulae
Genel itibariyle mülakatım gayet olumlu geçti Allaha şükür heyecan yapmadım ve kendimi düzgünce ifade ettim. 5.komisyon denildiği gibi gayet olumlu bir komisyon arkadaşlar girmeyen arkadaşlar rahat olsun sakinliklerini korusun yeter
-
Arkadaşlar Güvenlik Soruşturmasında Ahlaklı olup olunmadığı nasıl biliniyor
-
@ert1234 guy için abartıyorlar güvenlik soruşturmasını. Hakkında devam eden bir davan varmı. Hüküm verilmiş ise hükme bakılıyor hagb e bakılıyor aranıp aranmadığını terör örgütü mensubu olup olmadığını terör örgütü faaliyetlerine katılıp katılmadığına bakılıyor
-
hehe siz böyle iftira atarak umarım kazanamazsınız
sana iftira atan olmadıki.kazanacagına eminmisin diye sorduk
-
@sofuoglu kardeşim geçmiş olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah
-
Allah bizlere 14 mayısta yazılı sınavı yapılan ve 18 eylül-6 ekim arasında sözlü sınavı yapılan Gelir uzman yardimciligi sınavında başarılı olanlardan eylesin(Amin)
-
Dostum hagb memuriyete engel degil ve ilanda hagb ile ilgili bir kisitlama yok diye biliyorum @köyün-ağası
-
@pyle kardeşim geçen sene bayya bi tartışmışlardı bu konuyu bazıları engel olur bazıları olmaz diyordu en sağlıklı bilgi kurumdan alınır
-
Hakkında hagb olan birini biliyorum daha 5-6 ay önce polis oldu önemli olan verilen karar neyle alakalı terör ya da yüz kızartıcı suç değilse problem olmaz kaldı ki hiçbir alım da polislik ya da asker alımı kadar detaylı bakılmıyor