Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk onlar uygun görülen servislere dağıtır senin seçme gibi bir şansın ya da yetkin yok
-
@Hipokrat iyi bari reis muhabbet edebileceğimiz insan varsa sıkıntı yok
-
@Mimar amaç bilmesekte her koşulda soğukkanlılığımızı ve sakinliğimizi korumak ozaman doğru mudur hocam ?
-
@guyman yani olabilir. Artik ordaki beyfendiler ne görmek istiyorsa bizden....
-
@Mimar elendiğin mülakatlarda kpss puanın yüksek miydi dostum ve beklediğin mülakatlar felan var mıydı?
-
@sofuoglu
Kpss puaninin yuksek olmasi ve yds'nin olmasi dezavantaj dimi mulakatta -
@1903bjk hocam yds yi bilmiyorum da kpss'nin yüksek olması kurum nezdinde burada kalmaz intibası uyandırabiliyor denilmişti önceki yazılarda
-
Misafirhanelerden yer ayırta bilen oldu mu???
-
@sofuoglu 80li puanlar. O donem yoktu bekledigim hocam
-
@1903bjk hocam onlar dagitimi yapiyorlarmis ama dagitim yapilmadan once calisma performansi yuksek olanlari, is yuku fazla olan kdv bolumune gonderdiklerine dair bir seyler duymustum. Haberiniz ola
-
2016 da puanlar genel olarak 80 üstüydü arkadaşlar çoğu kisi yine 80 ustu soyleyecek sorduklarinda çok takilmamak lazim, kismet nasip tevekkul calisma anahtar kelimeler.
-
Arkdaslar mülakat da sınav başvursun da verdiğimiz bilgiler mi olacak önlerin de
( Yukarıda ki link de bakar mısınız ) -
-
Arkadaslar ceko mezunu tecrubeliler var mi aramizda?iktisat ve muhasebe gelme ihtimali nedir gelirse detay mi gelir yoksa temel yerlerden mi?
-
@Mimar anladım hocam mülakat günü 8.45'de orada olun ibaresi var illa şart mı o saatte oraya gitmek biraz daha geç gidilse problem olur mu sizce, sizin önceki girdiğiniz mülakatlarda biraz daha geç giden oldu mu acaba
-
Yok mu başka ilk gün girecek şanslı kişilerden
-
@halilhy valla benim 5 ekim
-
@guyman 5 ekimse kafa rahattır
-
ilk gün/hafta girecek olanlar burayı da boşlamasın mümkünse hatta bu mülakattaki tecrübe ve sorulara yönelik farklı bir başlık açalım gerekirse
-
@sofuoglu ben 8de gitmistim 10a kadar filan beklemistik bos bos. Sonra çağırmaya basladilar. Bence gec gitmenin bi sakincasi yok ayni gun icinde illa ki mulakata alirlar diye düşünüyorum. Ama yine de erken gitmeye çalışın sonra bi sey olur falan