Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@turkkızı benim de ikitsatttt kisaca derya deniz bölüm Allah yardimcimiz olsun bekliyoruz sorulari
-
@by123 tamam amin cümlemizin inşallah.
-
@hü.sbky 2kez guy dan elenirsen elde edebilirsin
-
@Baumol evey dostum ya sen
-
@akdeniz Ben istanbul için girmiyorum... bir fikrim yok
-
@Mimar Ben de giricem inşallah. Guy için yazılanlar sgk için de geçerli mi
-
@Mimar ilk mülakatım olduğunu nasıl belli ettim offf inşallah bu kez olur hocam.
-
VDK sınav başvurusunda neden okul numarası isteniyor diplomayla kıyaslamak için mi bilginiz var mı
-
@Baumol yok simdi sgk yi istiyorum o yuzden onda heycanliyim hocam
-
Mülakat günü de ders çalışan arkadaşlar çok oluyor mu, şahsen ben bakmayacağım muhabbet edebileceğimiz kişiler de çıkar değil mi herkes tüyo, Ömer dönmezle gelmez inşallah mülakata
-
@Mimar kanka sgk istiyorsan Konya ya çok kasma
-
@sofuoglu yok kanka yarıdan fazlasında not yoktu geçen mülakatta rahat ol
-
ben yanıma sadece kendini tanıt kağıdımı guy ne iş yapar kağıdımı filan alırım artık o saatten sonra bilgi öğrenebileceğimi beynime yükleyebileceğimi zannetmiyorum şuan bile zorlanırken...
-
@guyman guy ne iş yapar hocam gerçekten
-
-
mevzuatta belirtilen işleri, amirlerinin vereceği diğer işleri yapar ancak mevzuata bakmak lazım bir de genel olarak vergi dairelerinde mükelleflerin vergi dolayısıyla doğmuş borç ve alacaklarıyla ilgili işlemleri yapmak da bir kurtarıcı olabilir.
-
http://www.vergiblog.com/2015/02/gelir-uzmani-ne-is-yapar.html
@Hipokrat bu baglanti hepimizin isini gorur -
@Mimar peki hocam iki kez guydan elenmiş bir kişi olarak ne tavsiye edersin bu soruların hepsi bilinmiyor hepsi akılda tutulamıyor sen elenmeni neye bağlıyorsun gelen soruları bilmiş miydin ?
-
@aycan
Oldugu takdirde calismak istedigimiz servisi biz mi secicez yoksa onlar mi dagiticak? Neye gore dagitiyolar servislere bi bilginiz var mi? Ya da bilgisi olan biri varsa yardimci olabilir mi? -
@guyman evet birinde 7soru sordular hepsini cevaplamistim sonuc olumsuz. O yuzden ben guy için mulakata calismiyorum. Digerinde, Orada ozellikle uzerinize geliyolar bi seyi bilmiyorum dediğinizde mesela nasil bilmezsin bunu filan gibi seylerle sizi ölçuyolar . Tutumlarimi tepkilerimi beğenmediler saniyorum.