Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
mülakattan çıkanların sorularını ben de merak ediyorum sanırım çok farklı sorular gelmez diğer girenlere diye de düşünmekteyim
-
@guyman hocam hep ayni sorulari soruyolar ya. Gecen sene mukakat sorularinu bulun goreceksiniz bu sene de onlar çıkacak. Sorulari merak bile etmiyorum
-
@Mimar tamamdır hocam sağolasın erken gitmeye çalışacağız artık
-
biz bu guy için hiç belge fln göndermedik dimi arkadaşlar kafama takıldı
-
@uçanizmirli göndermedik hocam ama birisi bi form paylaşmış benim de kafama takıldı açıkçası
-
@Mimar yeterli olur mu hocam peki geçmiş yıl sorularına baksak ve çıkanların sorularını takip etsek ?
-
@turkkızı ben de onu gördüm ordan geldi aklıma. herhalde mülakatı kazanınca gönderiyoduk belgeleri
-
"Dul Küpü - Tüneldeki Yılan" felan bakalım sorulacak mı? Geçen biri de yazmış bir türlü ezberleyemiyorum bu kavramları diye, diyorum ben de mi bir sıkıntı var çok mu rahatım yoksa arkadaşlar her şeyi bilmek ve ezberlemek için çok mu azimli çözemedim
-
@sofuoglu kanka bu söylediğin terimler ve bunlar gibi değişik terimleri bilmemek daha mantıklı bence bu çok şey biliyor deyip eleyebilirler Şaka şaka detay bunlar kanka yüzeysel olan bilgilere cevap verebilirsek o anda bizden iyisi Yok diye düşünüyorum ,vesselam
-
@uçanizmirli guy sınavına başvuru formunu doldurduk Askerlik Bilgisi Kimlik bilgisi Sağlık Bilgisi Üye olduğun Dernek,kuruluş vb. Başlıklar mülakatta buform önlerin de olacak sanırım
Bilgisi olan ??? -
@Hipokrat valla reis bu tarz soruları da tepkiyi ölçme maksatlı sorduklarını düşünüyorum ilk etapta senin de dediğin gibi bilindik yüzeysel konulardan sorarlar elbette, o kadar çok şey var ki takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar hepsini bileyim diye giriyor tüyo/öd 'e fakat ayrıntıya bakayım derken genelden de kopuyor. Tamamen şans ve nasip işi ya bildiğin bir konuda bile o anda kitlenip karşı tarafa aktaramayadabilirsin. Akışına bırakmak lazım vesselam
-
@guyman fazla bile.
-
@sofuoglu ben imeceyi götüreyim diyordum :face_palm_tone1: . yazılanları okuduktan sonra götürmesem mi diyorum
-
Arkadaslar tuyo bitiren birinin imece ye bakmasina gerek var mi ? Cok fark var mi?
-
@guycucekocu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@sofuoglu ben imeceyi götüreyim diyordum :face_palm_tone1: . yazılanları okuduktan sonra götürmesem mi diyorum
Bende Tüyo ile gidecem milletle konusup stres olmaktansa goz gezdiririm daha iyi
-
@memurlardan ben hem tüyo hem imece götürmeyi planlıyordum ama abartmayayım (
-
@guycucekocu delimisiniz ya.d o kadar kasmayın ne gerek var
-
@deepblue ilk mülakatım oldugu çok belli değil mi ?
-
@guycucekocu hocam mülakat günü çalışmak bana çok anlamsız geliyor yanlış anlamayın bence o esnada sohbet ederek gerginlik ve stres azalabilir fakat diğer türlü köşeye çekilip ders çalışmanız sizi demorolize edebilir. Tabi bu durum kişiden kişiye değişir, size kalmış bir durum
-
@sofuoglu genelde son gunlerde bakınca insanın gözüne bilmediği konular çarpıyor ve stres aşırı artıyor.