Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Son bir kaç gün kala "hiç bir şey bilmiyorum, bildiklerim de birbirine karıştı" diye sızlanıyorsanız hazırsınız arkadaşlar. Başarılar
-
@halilhy sen bide bana sor
-
@guycucekocu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@deepblue ilk mülakatım oldugu çok belli değil mi ?
ilk mülakat onuncu mülakat önemli değil.tüyoyla imeceyle mülakata gelinirmi.zaten sorulcak sorular tamamen piyango.bilsen bile belki heyecan yapıp cevap veremiceksin.fazla calışmaya gerek yok.rahatına bak
-
Misafirhane öneriniz var mı ?
-
dostlar 30 eylül tecil için son gün olurda mülaktı gecersem eger askerlik tecil sürem doldugu için ekimde açıklansa güvenlik sorusturmasında problem olur mu?
-
@zenginmemur aynı sorun bende de var kardeşim napcam bilmiyorum hiç
-
Mülakata giderken sadece nüfus cüzdanı götürüyoruz değilmi arkadaşlar cevaplarsaniz sevinirim.
-
Arkadaşlar gelir uzman yardımcılığı sınav başvurusu yaparken eğitim kısmında okuduğum liseyi doğru olarak belirttim bu lise bugün anadolu lisesi olarak geçiyor özgeçmiş kısmınada anadolu lisesi olarak yazmışım mulakatta ve sonrasında bir sorun olur mu yanlış bilgi olarak
-
@Mmrtz evet bi de kendinizi
-
@Mimar yA hocam şu rahatlığına inanılmaz hayranım ya Allah bize de bu rahatlıktan versin
-
arkadaşlar guy daki bütün konulara bakmaya çalısıyonuz mu örneğin işletme iktisadı uluslararası iktisat gibi konular
-
-
@guyman umursamıyorum yine almayacaklarini düşünüyorum o yuzden kaybetsem de cok da umrumda degil. Ha kazansam da burda durmam zaten ben . 2 kere elenince insanda istek kalmiyo dostum kuruma karsi. Insallah siz ılkinde atanirsiniz da böyle seylere gerek kalmaz
-
@ert1234 evet bu bölümde
Eğitim bilgileri kısmında doğru
Özgeçmiş bölümünde bugünkü adıyla yazmışım -
@Ebru benimde ayni durum söz konusu. Ben anadolu lisesi olarak yazdim. Zira duz lise olarak aradiklari zaman bulamazlardi
-
@magduriibfli evet öylede orada yıl belirtiğimiz için sorun olmazdı sanırım ama benim ki dalgınlığa geldi her iki tarafta da aynı şekilde belirtmedigim için biraz telaş yaptım
-
@Ebru mulakat ekibinin onu cok onemseyecegini sanmam hatta farkinda bile olmayacaklardir. O kadar insanin bilgilerini okumak oldukca yorucu ve sıkıcı olsa gerek. Ben olsam bende okumazdim. Orayi okumak yerine direk size soracaklardir. Sizde anlatirken okudugunuz yildaki ismi soyler gecersiniz. Dusuk bi ihtimal ama birinin dikkatini ceker de sorarsa sizde gerekli aciklamayi yaparsiniz
-
@magduriibfli bende birinin dikkatini çeker de dikkatsiz misin sen diye üzerime gelirler mi telaş yaptım da
Teşekkür ederim cvp verdiğiniz icin -
@zenginmemur herhangi bir problem teşkil etmez. Askere gider gelirsiniz öyle göreve başlarsınız. Önemli olan mülakat günü komisyonun önünde hazır bulunmak. Ve istenilen evrakları zamanında teslim etmek. Evrak tesliminde askerde olursanız eğer komutanlardan bu durumu mazeret gösterip izin alabilirsiniz
-
@Mimar hocam tabi hayat şartları ama ben bu olmazsa bir daha bu strese dayanabileceğimi düşünmüyorum gençlikde bi yandan elden gidiyor farklı yönlere yönelirim yapacak bişey yok tabi inşallah olur