Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu istanbul icin mi hocam bu arada yok mu arttiran? Koca forumda iki kisi olamayiz
-
@aycan 5 ekim benimde
-
Ptesi giricek olanlardan izlenimlerini aktarmasini istiyoruzz
-
@aycan İstanbul için hocam aynen Sizin kaymakamlık sınavı nasıl geçti hocam yanlış hatırlamıyorsam siz de hazırlanıyordunuz
-
@sofuoglu uc tane bildigim soruyu sinav esnasinda sindirerek okusaydim ve bir soruyu degistirmeseydim icerdeydim de simdi hic umudum yok hocam
-
@aycan aynı hissiyatları paylaşıyoruz hocam ben de sınavda 2005 yazıp tekrardan silip 2006, bilgi edinme sorusunda önce 15 yazıp sonra 30 olarak değiştirdim. Muhtemelen benim de olmayacak tüm rotayı buraya çevirdik inşallah burası olumlu olur hepimiz için
-
@sofuoglu şu guy olsun ben bi daha girerim kaymakamliga. Komisyona derece nasil yapilirmis gostermek farz oldu
-
@aycan İnşallah hocam size güvenimiz sonsuz
-
@sofuoglu çok teşekkür ederim hocam sağolun şu sınavı bi atlatsaydık hayırlısıyla yolumuzu görüp ona göre rota çizme vakti geldi artık
-
@aycan kesinlikle hocam bakalım pazartesi başlıyor inşallah olumlu olur ne diyelim
-
Daha önce soruldu mu bilmiyorum arkadaşlar ama güvenparktan dolmuşla gidebiliyo muyuz?
-
Arkadaşlar günü birlik gelenler için takım elbisesini nerde giymeyi planlıyorlar.Aşti'de var mıdır giyinebileceğimiz bir yer.
-
Ne zor bi süreç Allah'ım.
Ilan beklemesi, siralamasi, sinavi, mulakati, sonucu, gidisi-gelisi-konaklamasi, kiyafeti.....her biri ayri stres, her biri ayri emek.
Bu yasadiklarimizi bilmeyen bizim sadece basit bi sinava girip atandigimizi dusunuyo ama buz daginin gorunmeyen yuzunde aylarca, yillarca verilen emek, mucadele ve sabir var.Maddi manevi her anlamda cok yorucu.
Neyse oyle ya da boyle bekledigimiz mulakat sureci basliycak pazartesi gunu:) Acilisi yapicak olan arkadaslara simdiden basarilar diliyorum.
Umarim hepimiz o kapidan ozguvenimizle girip gulerek cikariz
Allah yar ve yardimicimiz olsun
Gidip aliyoruz gencler -
@karakalpaklı dolmuşu bilmiyorum ama güvenparktan Batıkent istikametine giden metroya binip Demetevler durağında inip 10 dk yürüme mesafesinde
-
Kendini tanit cumlesi var mi hazir belki daha once paylasilmistir.
-
@1903bjk ve gelir uzmanligindan kacmak isteyen binlerce calisan bu ayri bi dert
-
Ne var yani su gelir uzmanligi spor kultur uzmani kadar degerli olsa gecen biri yazmis gelir uzmanligi en basit mulakat diye sinirden telefinu firlattim ne en kolayi bana gore en saglam mulakatin bilgi anlaminda olculdugu sozlu sinav.
-
@zenginmemur
Evet cok var kacmak isteyen.Her kurumda vardir yaptigi isten memnun olmayan, degistirmek isteyen;fakat bu meslekte daha sk rastliyoruz bu duruma.Hepimiz farkindayiz.Ama artik bunu dusunmenin sirasi degil bence.Issizlikten her turlu daha iyi, en azindan önumuzu görucez.Bunlari kafaya takip moralinizi bozmayin mulakat oncesi.Isteyen istedigini desin.Tikayin kulaklarinizi. -
@karakalpaklı hocam güvenparktan dolmuş yok demet tarafına..
-
arkadaşlar idari yargıda olağan kanun yolları: istinaf ve temyiz
olağanüstü kanun yolları: yargılamanın yenilenmesi ve kanun yararına temyiz midir?bir de karar düzeltme yolu kaldırıldı diye biliyorum ama doğru mu ?