Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guycucekocu Doğrudur hocam
-
2 gun kala ben ya hic bir soruyu bilemezsem. Her seyi unuttum. Ellerim de karincalaniyor. İçimde de büyük bir bosluk var
-
@sofuoglu teşekkürler
-
@by123 rahat ol soru sorulunca once aklin ucuyor ne sordu diye dusunuyosun sonra aa sunu soruyor galiba diyip yapistiriyorsunn..
-
@memurlardan insallah yapisir şu anda aklimda olan her sey yok gibi matrahtan indirmle dekotu bile karistirmisim kalakalmaktan cok korkuyorm
-
arkadaşlar mülakat için herhangi bir belge götürmemiz gerekiyor mu?
-
@ozkn kimlik yeterli hocam, ekstra bir şey getirmeye gerek yok diye biliyorum
-
Arkadaşlar her ilin komisyonu ayrı mi oluyor?
-
@sofuoglu valla ben ayri bir evrak getirmedim zaten mülakat ilanında da yazmıyor du herhangi bir evrak sadece kimlik var yanim da.
-
@Cerkes46 doğrudur hocam kimlik yeterli olur, siz yarın mı giriyorsunuz mülakata ?
-
Aynen gardaş yarın girecem Allah'in izniyle.. Şey soracam illerin komisyonları ayrı olacak değil mi var mi bilgin?
-
@Cerkes46 bildiğim kadarıyla her ilin komisyonu ayrı oluyor, bir tek İstanbul'un iki komisyon olabileceğine yönelik söylentiler vardı. Başarılar dilerim hocam inşallah iyi geçer yarın mülakat tecrübelerinizi de bizimle paylaşırsan seviniriz
-
@sofuoglu Teşekkür ederim iyi dileklerin için elbette paylaşırım.
-
Torpilleri yaptıranlar kenardan izliyordur şimdi .
-
@Cerkes46 ben de bekliyorum tecrübenizi paylaşmanızı cerkes bey , bakalım ua ilişkilerden soracaklar mı bu arada herkese başarılar! , ağaya da başarılar diliyorum
-
sürücü belgesi kabul edilir mi?
-
Yarın başlayacak mülakatlar içim tüm foruma başarılar dilerim.. hakedenlerin asil yerini aldığı tatlı heyecanlar yaşayacağımız zamanlar olur inşallah. Giren herkes forumda en azından ortamı,sıralama şeklinin alınmasını,kaçar kişilik gruplar çağırıldığı gibi genel bilgiler vermesini bekliyoruz.Allah yardımcımız olsun cümleten.
-
Evet kader arkadaşlarım yarın başlayıp 6 ekimde son bulacak bir mülakat maratonuna daha Bismillah deyip giriyoruz. Unutmayın bu raddeye kadar gelmek bizim başarımızdı ve mülakattan geçerek bu başarıyı taçlandıracagız Allahın izniyle herkese gönülden başarılar diliyorum. Özgüvenin önemli oldugu bir aşama. Kapıdan içeri dağ gibi girip dışarı aslan gibi çıkalım inşallah
-
Mulakatim cuma gunu fakat yarin gircekmisim gibi heycanliyim
-
Yarın forum adına başlatanlardan biriyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun