Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu evet hocam haklısınız. zaten o andan sonra bir şey öğrenilebileceğini bende düşünmüyorum. bendeki daha çok kendimi rahatlatmaya çalışma gibi bir şey sanrıım .
-
@deepblue aynen sürekli şuna bakayım diyorum diğeri kalıyo. bir de test usulüne öyle alışmışımki sözlü ifade zor geldi.
-
arkadaşlar bir sorum olacak bu emekten alınan vergiler neler? emek derken kastı şahsi vergiler mi kafam çok karıştı. şimdiden teşekkür ederim
-
@cag317 hocam emekten alınan vergi denilince benim aklıma direkt bordro üzerinden alınan vergiler geldi
-
@turkkızı valla benim aklıma hiç onlar gelmemişti ama dediğiniz gibi olabilir. Teşekkür ederim
-
Ya arkadaşlar maliye mezunlarına bu istatistiki bilgileri soruyorlar mı? Enflasyon oranı, kişi başı milli gelir falan. Ezberleyemiyorum bir türlü.
-
Bu forumda simdi herkesin askerlik tecilli mi yani?Bence onemli bi soruna degindim tecil ettirmemek kacirmak askere gitmemek guvenlik sorusturmasinda sorun teskil edermi
-
@zenginmemur guvenlik sorusturmasinda sorun cikartmaz ama ataman gerceklestiginde askerde olursan ne oluyor ben de dahil kimse bilmiyor sanirim . Keske durumun varsa parasini verip y.lisansa kayit yaptirsaydin ben oyle yaptim
-
Bu " Neden Gelir uzman yardımcılığı olmak istiyorsun " sorusunu herkese mi soruyorlar yoksa mülakatın akışı güzel gidiyorken son olarak bir de şunu sorayım kıvamında mı oluyor?
-
@huseyinay 20 ekimde aciklansa bir sonraki celp donmei subat zaten atanirsak direk ertelmiyi mu
-
@zenginmemur hocam ben daha önce araştırdığımda kazandığımız açıklandığında bağlı olacağın yani belgeleri teslim edeceğin vergi dairesi ile konuşup bir yazı alınabileceğini bunu da askerlik şubeye götürdüğünde ertelenebildiğini duymuştum böyle söylenmişti ama ne kadar net bir bilgidir bilmiyorum.
-
Mülakatların hepsi bittikten sonra sonuçları ne zaman açıklarlar ? gecesinde açıklansa ne güzel olur:)
-
@campanella iki hafta veya daha fazla bulabilir bu sefer
-
@campanella en geç kasımda açıklanır
-
@campanella ertesi gün ile 10 gün arasında açıklanır
-
Ekimin 3 unde mulakata girecek olanlari gorebilir miyiz
-
@aycan ........
-
Arkadaslar kurumda kaliciligi olup olmicagimiz nasil anlasilir ? Ne yapmamiz gerekiyor bunu hissettirmek icin sizce
-
soruları cevaplayamama konusunda endişesi olan bir tek ben miyim ?
-
@guyman hayır, forumdaki herkes. Ama Tam Kamusal Malların maliyetini üstlenmek istemeyen bireyler bunu açıklamıyor senin gibi