Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@halilhy
Yaa hadi bakalim hayirlisi olsun insallah:) cok gec kalmadan uyuyun da dinç kalkin sabah:) -
@1903bjk doğru dedin buralar size emanet
-
@bybredd Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Torpilleri yaptıranlar kenardan izliyordur şimdi .
ÇöpsÜz üzümüZ torpili olanın burada ne işi var hacım gidip keyif yapıyordur bahtsız Bedevi biziz
-
Mülakatta herkese başarılar. Hak edenlerin, emek verenlerin ,gerçekten ihtiyacı olanların mutlu sonuçlar elde etmesi dileğiyle. Allah yardımcımız olsun
-
Arkadaşlar maalesef mülakatta toplam sayının yarısı elenecek acaba diğer guy ilanının gelmesi cok uzun sürer mi sizce , eleme durumunda birde İlanı bekleme derdi var:(
-
Bugün başlayan mülakat sürecinde hepimize başarılar arkadaşlar. Çok yorulduk çok yıprandık hepimiz için hayırlısını diliyorum
-
Herkesin hakkında hayırlısı arkadaşlar...
-
yok mu mülodan çıkan
-
İstanbul'a kaç komisyon var 1 2 ?
-
@De_lorean
2 komisyon varmis İstanbulda..60-60 paylasiyolarmis. -
@1903bjk adaletsiz bir durum bence
-
Kaçıncı komisyon 1 mi 2 mi .3 mü beş mi bazısı rahattır bazısı serttir bunu vmy de yaşamıştım adamlar maliyeci olmama rağmen her daldan sorup baya zorlamışlardı diğer taraf 2 3 komisyon daha rahat olmuştu sevmiyorum bu durumu var ya
-
Arkaşlar Konya komisyonu kać no lu komisyondur nasil bilecegiz
-
winter is coming
-
@Hulasamu az sayıda olan illeR komisyonu aynı olur aynı kişiler değerlendirir bizim iş daha sıkıntı
İstanbul için en rahat komisyon hangisi 2 taneden?bilen varsa söylerse seviniriz -
http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=24579 mülakatta gelebilir arkadaşlar. 2016 gini katsayısı 0.404 oldu. 2015te 0.397ydi 0.007lik bozulma var gelir dağılımında
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Keşke kimse elenmese =((
-
Daha yeni çıktım arkadaşlar. Vergi ziyai, tebliğ, katilma payı ve şerefiye arasındaki fark 3 soru geldi. Gayet güleryüzlü 3 kişiydi. Not; bölüm maliye. Herkese başarılar hayırlısı olsun
-
@Atlantiss23 hangi il hocam. Hic iktisatciyla tanistiniz mi onlara nasil geliyormus İstanbul iki komisyon mu hocam birde
-
@by123 Elazığ için girdim. Ist iki komisyondu 4 ve 5.komisyonlar. her komisyon 5 kişi alıyor ve ortalama 5 dk sürüyor. Açıkçası iktisatçı ile karşılaşmadım