Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guyman bi soruyu tam hatırlamıyorum dedim ipucu verip başka şekilde sormaya çalıştılar ama gayet güleryüzlü ve babacan tavırları vardı.
-
@Atlantiss23 işte en korktuğum an hocam ipucu verincede hatırlayamazssak yandık
-
@guyman hocam şeffaf olmak da fayda var sanırım daha zor duruma düşmemek için.. arkadaşlar cevap veremediğim olduysa özür dilerim. Herkesin heyecanina bir nebze olsun ortak olmak isterim
-
Bölum bazinda soruluyosa ben yandim
Ua iliskiler mezunlarina ne soruldugunu cok merak ediyorum -
@aysesal Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@Atlantiss23 hocam geçmiş olsun, neden guy? Başka mülakatın var mı kalıcı mısın gidici misin gibi tartan sorular var mıydı?
@Atlantiss23 -
yanlış bilgi paylaşımı pardon..
-
Bana sorulmadi. Neden guy kpss kac baska mülakat var mı diye ama sanırım bu komisyona göre değişiyor. Yüksek puan alanlara sordukları konusunda genel bir kanaat var. Bana sadece neden Elazığ ve beklentin nedir soruldu
-
@Atlantiss23 hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. İstanbul için giren arkadaşlardan da bilgi istiyoruz, paylaşırlarsa çok müteşekkir oluruz forumca
-
Tahmin ettiğim gibi çok ekstrem sorular sorulmuyor genel bilindik konulardan sorulup bırakılıyor. Son 2 haftayı temel şeyler üzerine yoğunlaştırarak geçirmek daha makul gözüküyor şu aşamada
-
@hayalimsgk
Maliye mezunu arkadaslara hep maliye sormuslar o yuzden tedirgin oldum teorilerden ua hukuktan falan sorarlar diye unuttum cunku herseyi diger derslere calisirken. -
@1903bjk bende ceko mezunuyum bizim gibi arada kalmis bolumlere de maliye ve ya hukuk agirlikli sorular gelicegini tahmin ediyorum
-
@Atlantiss23 geçmiş olsun
-
@nrzmrh
Umarim oyle olur.Karnima agrilar giriyo endise ve korkuyla karisik stresten -
@1903bjk ua mezunlarına kuzey kore-amerika sorulabilir diye düşünüyorum baya gündemde.
-
@1903bjk Kurumdan kaç aldınız? Listenin üst sıralarındaki adaylar bence avantajlı.5 dakika da adam seçmek ütopik çünkü.
-
@gokhangermen
Bana da gundemden sorarlar gibi geliyo bakalim giren arkadaslardan yazan olur elbet sorulari. -
@maliyeci07
87 aldim ama etkisi oluyo mudur bilmiyorum. -
@1903bjk Puanınız güzel bence.İlanda ikisinin aritmetik ortalaması alınır diyor.Muhakkak etkiler
-
Kocaeli için girdim verginin kesinleşmesi?yoruma dayalı bi soru sordu king kanunu dedim cobweb ney peki dedi?onuda dedim son olarak borç senetlerine reeskont ayırdım alacak senetlerinede ayırırsam hangi muhasebe ilkesi gereğidir ?tutarlılık dedim yok dedi dönemsellik dedim sanırım dönemsellikti cevap bide bu ilkeleri say dedi genel olarak iyiydi güler yüzlülerdi herkesin hakkında hayırlısı bu arada bölüm iktisat
-
@Atlantiss23 kaç dk sürdü