Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Kamu mezunu yok muu? Kendimi çok yalnız hissediyorum
-
@balans-etkisi doğru demişsin bence tutarlılık bencede.
-
@kzxp orda yok diyip beni denedi sanırım tutarlılık diye tutturmadım dönemsellik dedim onada yok dedi sanki sonra ilkeleri say dedi 5-6 tane sayabildim
-
5 dakika falan sürdü
-
@balans-etkisi bence pskoljik bask yapmaya calismis kararlar uzerinde. Ama sorular guzel cevaplar vermissiniz darisi bana boyle cevap verebilecegim.sorular gelsin bska iktisatciyla karsilastinizmi hocam. İlkeleri kendimi saydirmayi kesti siz o kadar mi hatrladiniz
-
@ert1234 5 dk civarı sürdü hocam girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim
-
doğru cevap dönemsellik.Her yıl uygulanması ise tutarlılık
-
@by123 yok o an aklıma o kadar geldi hatırlıyamadım inşallah sizede güzel sorular gelir
-
@honesty tutarlılık olacak kardeşim
-
@köyün-ağası kardeşim bende şimdi muhasebe kitabından baktım onun yalancısıyım yoksa bende tutarlılık derdim
-
@köyün-ağası guy kurum sınavı sorusu tutarlılık
-
@honesty alacak ve borc senetlerine reeskon ayrilmasi donemsellik. Fakat alacaga ayirdigini borca da ayiriyorsan tutarlilik olur. Ayri ayri soru oldugunda donemselliktir cevap ama ikisi ayni cumle icinde onq ayirip onada ayiriyorsan seklinde olursa tutarliliktir.
-
@honesty sadece birine ayırsaydı evet dönemsellik derdik ama birine ayırıp diğerinede ayırması tutarlılık olacak bence. adam zaten dönemselliğide yanlış demiş bencede denemiş arkadaşı:)
-
https://ibb.co/hR4qw5
açıklama burda bakbilirsiniz -
@by123 haklısın kardeşim sorunun soruluş şekli tutarlılık inşallah tereddüt etmeyeceğimiz sorular gelir bizede
-
Birine ayırırken diğerine de ayırmak tutarlılık olur da zaten hem tutarlılık hem de dönemselliğe yanlış demiş.Neyi ölçmeye kalkmış şimdi burada
-
@by123 31 Aralıkta ayırıyorsan dönemsellik eğer reeskont ayırma işlemini her yıl tekrarlıyorsan tutarlılık.
-
çıkanlar şuan ne kadar rahatlıyor dimi Allahım bizi de bu rahatlığa eriştir amin.
-
Bence soruyu soranda bilmiyor :))
-
Anlik bilgi: iktisat mezunu arkadaşa
•fiyat farklılaştırması
•sermaye ile özsermaye arasındaki fark
•tanzi etkisi.
Not: devami gelecektir