Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bi arkadaşıma ; tanzi etkisi, vergiyi sonra erdiren haller, sirküler ve mukteza farkı sormuşlar. Başka arkadaşlara ulaştıkca sorulari yazacağım.
-
@Atlantiss23 hocam teşekkürler paylaşımlar için. Mülakat deneyimlerini paylaşacak olan arkadaşlar, bölümlerini de belirtirse müteşekkir oluruz.
-
@Azure rica ederim. Bilgi aldıkça anlık paylaşacağım. Bölüm maliye
-
@Atlantiss23 rabbim listede adinizi gormeyide nasip etsin sukur atlattiniz darisi bizlere tesekkur ederim.
-
@Atlantiss23 geçmiş olsun:) mülakatın diğer yönlerini de paylaşır mısın kardeşim, içeri girdin nasıl karşıladılar, ders dışında konuşma geçti mi
-
@by123 amin güzel insan çok teşekkür ederim nezaketiniz için. Bir arkadaşıma daha ulaştım. Vergi sorumlusu ve vergi mükellefi farki, gecikme zam ve gecikme faiz farkı, a.ş yönetim kurulu hakkinda bilgi. Not; maliye mezunu
-
Allah yolunuzu açık etsin , ben mülakata katılmadım. Kocaeli yazanlar 1 kişi daha şanslılar Umarım liyakat esas bir süreç olur. Girenler ortalama kaç dk sürdüğünü yazabilir mi?
-
Herkese 3 4 soru sormuşlar soru sayısını azaltmışlar
-
Bekleme salonunda bekliyor herkes. 5 kişinin isimleri ve komisyon söyleniyor. Yukarı alınıp kimlik kontrolü yapılıyor ve listeye göre tek tek içeri alınıyor. 5 dk sürüyor. Giriş ve oturabilirsin, kendini tanıt, bölümün nedir .. sonraki kısım sohbetin akışına göre gidiyor. Daha ayrıntılı soru sormak isteyen arkadaşlarima da açıklama yapabilirim.
-
@Atlantiss23 hocam geçmiş olsun, neden guy? Başka mülakatın var mı kalıcı mısın gidici misin gibi tartan sorular var mıydı?
-
@Atlantiss23 sorulari gordukce keske maliyeci olsaymisim diyorum insallah iktisatta boyle gelir bana
-
Haftaya bugün girecem evde nasıl heyecanlandım hataya napacam ben Allah yardımcımız olsun dostlar.
-
@Fabrizio aynen hocam, dersi falan bıraktım heyecandan !!!
-
@Fabrizio herkes ayni durumda galiba :((
-
@Atlantiss23 hocam peki siz ne kadar kaldınız yine 5 dk mı ve bilemeyen arkadaşlarınız olmuş mu ? bir de gergin bir ortam mı var?
-
@Atlantiss23 biraz detay olacak ama acaba ortamda hanım arkadaşlardan hiç saçını topuz yapıp gelen var mıydı : ) arkadaşlar lütfen sorumu yadırgamayın,cidden merak ediyorum : )
-
Çok şanslı sorular bunlar.Maliyecilere maliye üzerinden soru sormak ne kadar da tutarlı.Keşke herkese bölüme göre sorsalar kalıcı olsa bu güzellikler
-
Diger bolumlerden de giren arkadaslar yok mu lutfen duyarli olalim allah herkese rizkini verir zaten arkadaslar
-
@guyman hocam 5 dk sürdü benim. Daha fazla değildir eksiktir. Tam net bildiğim söylenemez ama bildiğimi iyi ifade etmeye çalıştım. Bayan arkadaşların saclari hakkinda fikrim yok
-
@Atlantiss23 peki tepkileri nasıl oluyor hocam bilemeyince filan