Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guyman teşekkür ederim
Bu bilgisayardan bakan ne bilgisine bakıyıyor sivil polis felan mı -
Arkadaşlar
Mülakat da bilgisayardan neye bakıyorlar bilen var mı
Sivil Polis felan mı ??? -
@ert1234 kimlik bilgilerin üniversite bilgilerin başvururken yazmış olduğun cv ne filan, kim sivil polis mi ? bakanı diyosan orda oturanların hepsi maliye çalışanı vergi dairesi müdürleri filan yani
-
@guyman bizim verdiğimiz başvuru formundaki bilgiler var yani değil mi
Yabancı dil
Hangi Üniversite
Askerlik bilgisi
Aile bilgisi
Üye olduğu dernek
Sağlık bilgisi
Referansları filan -
Arkadaşlar Ab ' ye son uye olan ülke hangisi ?
-
@by123 ben kolaylık olsun Liyakat Mülakat'ı almıştım orada da vardı ama bence can sıkıldıkça haber gezmek daha eğlenceli. https://www.diplomasi.net/etiket/avrupa-birligi-uye-sayisi-2017/
-
Ben o cv yi öylesine doldurdum orayı okuyan Takmaz beni elene elene gına gelince karakter sayısını doldurmuştum onu güncelleme şansı Yok değil mi
-
@impressiveunit ne demek istediğinizi anlayamadim liyakat mulakat derken ? Haberlerde bosna hersekle ilgili bir sey gordum o yuzden aklima takildi. İngiltere icin ayrilma sureci basladi henuz tamamlanmadigi icin hala uye kabul ediyoruz degil mi?
-
@by123 http://www.kitapsec.com/Products/2017-Liyakat-Memurluk-Mulakatlarina-Hazirlik-Kitabi-Suvari-Akademi-Yayinlari-135509.html
Evet hala üye kabul ediyoruz. Son haber ise:
Avrupa Birliği (AB) mevzuatının İngiltere’nin iç hukukuna aktarılmasını sağlayacak ‘Büyük İptal Yasa Tasarısı’nın ilk oylaması 290’a karşı 326 oyla onaylandı. İngiltere'nin AB'den çıkış için 50 milyar sterlin ödemek zorunda kalacağı yönündeki baskılar oylamadan 'evet' çıkmasına engel olamadı.
Bosna Hersek'in tam üyeliğe başvurusu kabul edildi. -
@impressiveunit O zaman toparlayacak olursak.Son uye Hirvatistan. Tam uyelik basvurusu kabul edilen son ulke Bosna Hersek .İngiltere hala üye tamamlanana kadar.
-
@guyman teşekkürler Guyman yazmış olduklarım yani Heyecanıma verin lütfen
-
Uyuşmazlik mahkemesi üye sayısına kaç diyeceğiz. 7 asil 7 yedek 1 başkan mi ?
-
@by123 evet
-
Arkadaşlar ben başvuru yaparken diploma notumu 100lük sisteme göre yazmıştım. Herhangi bir sorun olur mu, ya da düzeltme gibi bir imkanımız?
-
İster sorulara cevap verelim ister vermeyelim sonuç değişmeyecek ki. Her kimle konuştuysam aynı şeyi söyledi. Yani içerde tek baktıkları şey kendinden emin bir duruş, devlet memurluğuna yakışır hal ve hareketler. Yoksa 3dk içinde kimse ne bilip bilmediğimizi tabii ki anlamayacak, o yüzden sıkıntı yapmayın hiç. Dilerim güzel olur
-
Ay bir de biri kolay soruları bilemezseniz elerler falan demiş. Saçmalamayın..........
Gerilmeyin hiç boşuna insan kitlenince kitleniyor kolay zor farketmiyor. Şu dönemde insanların dediklerini pek dinlememekte kulak asmamakta fayda var çok şey yapmayın yani. -
@bengidönüş harfi harfine katılıyorum
-
@bengidönüş size katılmaktan kendimi alıkoyamamaktayım bengidönüş hanım
-
Her neyse deyip aslolan heyecan yapmamak esas derim ama biri de alanındaki hiçbir soruyu cevaplamak için uğraşmamışsa ben sinirlenirdim. İnşallah alınırlar direk o zaman ne diyelim kılık kıyafete göre de ben de devlet memurlarına hal ve hareketlerim uygun değil diye biraz onlara çalışırım. Şimdilik bildiğim bilgi ve CV'dir, ben onlara bakacağım. Benim yerime gireceklere de hakkım helal olsun, kısmette değilmiş derim, önümüzdeki maçlara bakarım. Cümleten başarılar...
-
@impressiveunit cevaplamak için uğraşmamak ne demek?
Ayyy sen soru mu sordun kusura bakma zahmet edip cevap vermicem mi diyoruz sevgili impressiveunit?
Olacak oluyor cevap verilemeyebilir bu çok olağan ve normal bir şey. Sinirlenilecek bir şey yok ki bunda, farkında değil mi komisyondakiler 3 dakikada bilgi ölçülmeyeceğini? Elbette farkındalar.