Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@impressiveunit sinirlencek birşey yok.ordakiler biliyor o ortamda heyecan yapabilcegini insanın bildigini unutabilcegini.zaten kpss ve kurum sınavını gecerek oraya gelmişsse insanlar bilgili olduklarını kanıtlamışlardır.ordaki soruların bir değeri yok bence
-
@bengidönüş hocam başka sorular sormaktalar birini bilemezseniz ama ben çalışmak gerektiğini düşünmekteyim, zaten herkes bir puan almış. Heyecanlanma ve çok da ince eleme ne olur diye öz temalı dediklerinize katılmakla birlikte, "çalışınız" benim rakiplerime sözümdür.
-
neyse çok uzattım, Çalışınız ve beni de geçiniz.
-
Mulakata girdin ve sordular "Neden GUY?" cevabiniz ne olurdu?
-
@duranvarlık guy ne iş yapar sorusuna da ekleyelim buna kanka,vesselam
-
@by123 hırvatistan hocam
-
Güvenlik soruşturması dedikleri nedir
Özü nedir neye bakılır ?? çok farklı şeyler söyleniyor yardımcı olur musunuz -
@ert1234 inanın hiç bilgim yok hocam, benim de ilk mülakatım ve ilk gün gireceğim.
-
@turkkızı bolumunuz ne ilk gun tecrubeleriniz bekliyor olacağiz bende hemen sonra gireceğim
-
@turkkızı ilk gün tecrübelerini yazar mısınız sonra hocam
-
döviz kurunun artmasının otomotiv sektörüne etkisi nasıl olur ?
-
@guycucekocu normal şartlarda dk yükselmesi yerli paranın değerini düşürüp ihracatı arttırır. Bu yerli ürünlerin dışarıya satışının artışı anlamını taşır. Fakat biz henüz uerli üretim bir otomobil yapmadığımız için ve otomotiv sektörü genel anlamda kura bağlı olarak değerlendirildiği için dk artışı otomotiv sektöründeki fiyatları yükseltir. bu talepte bir azalmaya neden olur.
ben böyle bir yorum yaptım ama bilmiyorum ne kadar doğru ve geçerli olur -
@guyman teşekkürler.. kurdugunuz bağlantı doğru gibi geldi. geçen mülatta komisyonlar döviz kurunu baya sormuş. dikkat etmek lazım. ama işte soruyu yorumlayamamıştım ben sağolun.
-
İtiraf etmeliyim; aşırı heyecanlıyım
-
@mehlikasultan kaç komisyon olucak acaba İstanbul için giricem
-
@hü.sbky aksine ben hic heycanli degilim . Bitse de aradan ciksa şu diye bakıyorum olaya.
-
@Mimar Başkan sen sgk için de giricek misin ?
-
@ert1234 tabi hocam.
-
@by123 tabi yazarım, bölüm iktisat:)
-
@Mimar bu moddan bana da lazım