Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@James-Buchanan var ben gecen yıl kullanmıstım
-
Yenimahalle metro ile eğitim merkezi arasındaki mesafe çok fazla mı? Mapten baktığımda 1.8 km gösteriyo ama yürünebilitesi var mı?
-
@issi.35 5 DK DA GIDERSIN COK YAKIN
-
@guyman eyw iş hastalık vb git gel memlekete beynim yandı devrelerde yandı reset lazım
-
@huseyinay evet hocam biraz tanımsal bir şey bulmak lazım . teşekkürler yinede
-
yaşadığı ili yazmayan arkadaşlarım niye şu ili yazdın derlerse ne cevap vermeyi düşünüyorsunuz?
birde neden guy derlerse ne demek lazım ? -
9 tane bilyen var içlerinden bir tanesi ağır. sadece 2 kere tartma hakkın var. ağır olanı nasıl bulursun ? (çıkmış soru )
-
@guycucekocu https:// mattgadient. com / 2013/02/03/9-marbles-and-a-weight-balance-which-is-the-heaviest-one/
hocam bunun gibi çok var (math is fun, GMAT study), case study MBA ile de firmaya X,Y,Z olmuş çözün demekteler. Sorarlarsa bu tür hazırlık İngilizce bilenlere buralarda. Türkçe için araştırmak lazım.
Bende vardı John O'Keeffe kitapları ama boşverin çözemezseniz de düşünce analitik mi diye bakarlar. Ama vakit varsa öneririm, satranç oynar gibi oyunların düşünce metodları var.
-
valla alan mı çalışalım bunlarla mı uğraşalım şaştık kaldık
-
@guycucekocu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
yaşadığı ili yazmayan arkadaşlarım niye şu ili yazdın derlerse ne cevap vermeyi düşünüyorsunuz?
birde neden guy derlerse ne demek lazım ?Mukemmel soru arakadaslar ne diyosunuz? Istanbul cok aliyo diye orayi yazdim desem ayipmi olur
-
Zaten istanbul icin yüzlerce aday giriyo . Adamlar bikmis oluryo niye istanbul demiyolar bile. Bitse de gitsek diyolar
-
@issi.35 1.8 km yürüyerek max. 15 dk sürer. demetevler metro daha yakın değil miydi?
-
@guycucekocu Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
birde neden guy derlerse ne demek lazım ?bu soru önemli
-
@guycucekocu Daha yaşanabilir bir şehir olduğu için diye cevap versek olmaz mı????
-
@James-Buchanan çok fazla bilmiyorum ankarayi. Olur da Ankaralı bir arkadaş biliyordur diye yönelttim soruyu. Bir gün öncesi gidip görmek mantıklı olacak sanırım.
-
@guycucekocu istanbul için kolay bence.Puanımın bu ile yetebileceğini düşündüğüm için yazdım dersin fakat diğer iller adına birşey diyemicem.
-
Mülakat süreci başladığında yeni bir başlık açılmalı bence GUY mülakat soru paylaşımı adı altında.Sonuçta dönüp dolaşıp aynı sorular gelecek en azından daha toplu biçimde görebiliriz çıkmış soruları diye düşünüyorum.
-
@ali27 yani olabilir heralde.. ben diyemem ama bunu. istanbul un yaşanacak yanı var mı ?
-
@guycucekocu İstanbul için olmaz maalesef tabi ki Mecburiyetten yazdım dersiniz en fazla alım yapan yer oraydı dersiniz artık
-
@guycucekocu İlk başta terazinin kefelerine 3 e 3 bilyeleri yerleştiririm
3 bilyeyi elimde tutarım:
1.Durum eğer terazinin kefeleri eşit gelirse 3 e 3 te daha sonra elimde kalan 3 bilyenin 1 e 1 şeklinde kefelere yerleştiririm bu durumda da eşit gelirse elimdeki bilye en ağırdır yok zaten bi taraf ağır gelirse ağır bilye o dur.
2.Durum diyelim ki 3 e 3 yerleştirdim bi taraf ağır gelsin o ağır olan taraftaki bilyeleri alır onları 1 e 1 şeklinde kefeye tekrar yerleştiririm 1.durumda olduğu gibi ağır gelen taraf ağırdır yok eşit geldiyse elimde kalan bilye en ağırdır.Bu şekilde ağır olanı belirlemiş olurum.
Ben böyle bulmaya çalışırdım doğru yol mu bilemem artık.