Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
gib'de bavulu resepsiyona bırakabiliyor muyuz?
-
@James-Buchanan gırıste ve uzeremızı degıstırdıgımız yerde uzerınde kılıt olan dolaplar var oralara bırakbılırsınız .
-
@ceren takımları giymek için yer mi var hocam binada
-
@friedman98 bende merak ettim öyle bişey yapabiliyor muyuz? @ceren
-
Ya arkadaşlar nasıl çalışıyorsunuz ben kitap açmadım daha içimden gelmiyor son 5 gün ni göz gezdirsem sonuçta En fazla 5 dakikalik bir zaman diliminde nasıl bilgimizi olcucekler sastim kaldim umudumu şimdiden yitirmiş gibiyim
-
@müflis bilgimizi ölçmeyecekler biz zAten her bir aşaması ayrı bi karın ağrısı olan sınavın son aşamasına geldik Cevap versen de veremesen de tutumuna bakacaklar bilemeyince modunu düşürüyor musun düşse de bunu karşı tarafa nasıl aktarıyorsun.. gibi seyler daha önemli bi hal alıyor. Şehir efsanesi gibi birinci ağızdan duymasam inanmazdım mülakat bittiğinde kapıyı bulamayanı da aldılar kapı orda değil burda diye eliyle göstermiş komisyon :d Oluyor böyle seyler velhasıl kelam kaderimizde varsa sevinicez biz de işte
-
ben de çok kişiden şunu duydum mülakattan ağlayarak çıkan nice insanlar atandı burada anladığım kadarıyla önemli olan tavır kurumda kalıcılığın ispatlanması ben şahsen çok gergindim ama bu gerginlik gün geçtikçe farkettim ki zarar veriyor. Gerek yok sorulan 5-6 soruya göre beni seni hiç birimizi ölçemezler. O zaman buraya kadar nasıl geldim ben diye sormak lazım kolay bişey değil. kpss kurum onca bekleme aşaması elenen binlerce insan varken son aşamaya geldik 5 dk da beşiktaş yapıp sen hiç bişey bilmiyosun diyeceklerse ayıp edilmiş olur. Ha şimdi diyeceksiniz ki herkes oturmasını kalkmasını giyimi kuşamı bilir. inanın öyle de değil kaç arkadaşımı mülakata götürdüm getirdim bekledim ve gözlemledim insanları inanın çooook absürt insanlar var canımızı sıkmaya gerek yok benim içim bir nebze rahat kendi bölümüme çalışıyorum tarih yaklaşınca 3-5 de diğer bölümlere bakarım gerisi Allahın takdiri.
-
Içime su serptiniz gercekten cok tesekkur ederim isletme bolumum ne ağırlıklı gelir bilemem ama dediğiniz gibi Her şeyin hayırlısı
-
@guyman ne gibi absürt insanlar var kardeşim.d
-
@friedman98 @ceren Teşekkürler. Bence resepsiyon alır ya sorun olmaz. Takımları giymek için yer yok diye biliyorum.
-
Kalacak yer için DMO misafirhanelerinden yer ayırtin oldu mu acaba netteki tel numarasını arıyorum bakan yok ,numara mi yanlış acaba 03123871146
-
Herkese başarılar diliyorum
Kaç komisyon var söylemeyi unutmayın.:)İstanbul'a kaç komisyon bakıyor komisyonda kaç kişi var vb -
@deepblue ogün oecd ye gidince görürsün
-
@guyman kot gomlek giysek ne olur diyeni gördüm maddi durumu kotuyse bir sey diyemem ama iyiyse bunu sormasi garip geldi. Simdi giyabinda konusmayayim o kisinin ama bu tara absurrluklerden bahsediyor sanirim arkadas
-
çok var arkadaşlar misal adama diyosun ki bıyık sıkıntı değil ama yönetmelik şartlarına uygun olsun memurluğa uyacak bıyık bırakabilirsin adam bi bıyıkla geliyo maşşallah bizim pala necmi abi resmen bunun gibi örnek çok
-
Hepimize Allah yardım etsin arkadaşlar.
-
Çok uzun bir süreç yaşadık 2016 yılında almış olduğumuz puanların hala karşılığını almış değiliz nerdeyse 2018 e girecez. Böyle mülakatlar fln çok can sıkıyor. Sizlere tavsiyem konu hakimiyeti sağlamaktan çok kendinizi ifade edebilme kabiliyetinizi arttırmaya çalışın. Nefes egzersiz leri fln var sesin daha net çıkabilmesi için internetten araştırın. Herkesin dediği gibi orada önemli olan birşeyleri bilmek değil
-
@ansızınbirilan yarin basliyo gibi konusuyosunuz hocam 18inde baslamiyo mu daha var hemen getirmeyin mulakati
-
@Mimar biraz öyle olmuş. Bende heyecan yaptım
-
@Mimar ilk hafta girecem ondan olsa gerek