Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
hocam kolay soruları bilemezseniz eleyebilirler de zor soruları bilmezseniz elemeyi hemen düşünmezler. Ama heyecanlanırsanız saçmalarsınız, çıkınca "ben niye öyle dedim, Allahım bacak bacak üstüne mi attım" gibi flashback (geçmişi gösteren sahneler) gelir. Rahat olun bence, buraya kadar gelmişsiniz.
-
guy mülakatına katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim,soruların cevapları anında su gibi aklınıza gelsin..her şey gönlünüzce olsun
-
@irmak sana da, senin de
-
milletbelgegoturmuozdahagecensenekıgıbı
-
@guyman öyle bişey sözkonusu olamaz 4 soruyu bildim tamam olduda diyemezsin 4 soruyu bilemedim bittimde diyemezsin mülakatta bilmekten çok bence durum davranış hitap şekli vs ye bakıyorlar tabi referansta etkili demeden edemicem
-
Kolay soruları bilemeyince elerler gibi bişey söz konusu değil, çevremden biliyorum çünkü en son mülakatta bu kulaklar neler işitti ,heyecan sonuçta kolay sorulara cevap veremyp girenler baya baya var.olayın özü sakinlik özgüven falan filan işte kankalar, başarılar ,vesselam
-
Acaba ne sorarlar mülakatta ??maliyede hiç mülakata kalmadım daha önce geçmiş tecrübesi olan arkadaşlar vardır illaki yardımcı olurlarsa seviniriz
-
Arkadaslar ceko mezunlarina iktisat muhasebe sorulma olasiligi yuksek mi detay olarak ? Hukuk ve maliye tekrari yapmak istiyorum 2 . Tuyo tekrarinda da ? Yardimci olursaniz cok sevinirim
-
ne zaman başlıyosunuz mülakatlara ? bitse de yeni ilanı tartışsak çok uzadı bu süreç . ben bile sıkıldım
-
Yeni uyandım, bu gece gördüğüm rüyayı sıcağı sıcağına aktarayım.
Mülakata gidiyorum sadece maliye bakanı naci ağbal var. kendini tanıt diyor, tanıtıyorum. Bana soruyor, mülakata çalıştın mı ? Evet efendim çalıştım diyorum. O zaman sana farklı bir soru sorayım diyor, peki efendim diyorum. Soru, Mantık nedir ? Hatırlayamadım efendim diyorum. Sonra bakan bana bakıp, çalıştığın hiç bir mülakat kaynağında mantık nedir diye soru yok hatırlayamadım deme bilmiyorum de dürüst ol dedi, sonra uyandım.
Allah yardımcımız olsun.
-
@Fabrizio bende bir rüya gördüm sorular soruyorlardi cok yorgun uyandim ama bir turlu sorulari hatirlayamiyorm. Komisyondakileri falan gördüm bir de faiz kelimesini hatirliyorum.
-
Arkadaşlar kişi başına düşen milli gelir türkiyede 11 bin dolar seviyesindemi?internette satın alma gücü paritesine göre 21 bin 146 dolar diyor kafam karıştı hangisi doğru?
-
@balans-etkisi http://www.dogrulukpayi.com/iddia-kontrolu/mehmet-simsek/kisi-basi-milli-gelirde-10-bin-dolar-civarinda-olan-kac bu haberi okudugumuzda Mehmet Şimşek 10 bin dolar civarinda olani söylemiş 23 mart 2017.
-
@by123 eywallah hocam iktisat mezunları için cari açık enflasyon işsizzlik kişi başına milli gelir büyüme oranı gibi oranların bilinmesi gerekli bazen sorabiliyorlar
-
@balans-etkisi bende iktisat mezunuyum bazen sinir oluyorm bu duruma ucu bucağı yok gibi. Acaba iktisat mezunu olupta ticaret hukuku falan çıkan olmuşmu
-
@by123 yok hocam o kadar değil ben sana bikaç soru yazim çıkarsa işine yarar umarım enflasyon maliyetleri?enflasyon vergisi?orta gelir tuzağı?d8 ülkeleri nelerdir?maddi olmayan duran varlıklar nelerdir?tobin vergisi?
-
Kamu yönetimi mezunlarına bu güncel rakamlar oranlar sorulur mu acaba ne tarz sorular geliyo bilgisi olan var mı
-
@m.sefa bilgim yok ama idareden kesin çıkar siyasi tarih diye bi dersiniz var sanırım ordanda gelebilir bence ama anayasa idare ağırlıklı olur diye düşünüyorum
-
@balans-etkisi msjiniza bakabilir misiniz?
-
@by123 tmm