Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ali27
Doğrusu 21.146 $:) -
2016 yılı için bütçe gelirleri 554.4 milyar, bütçe giderleri 583.7 milyar, BÜTÇE AÇIĞI : 29.7 milyar. 2017 ilk 6 ay BÜTÇE AÇIĞI: 25.2 milyar. Bu veriler doğru mu?
-
@lasans bende degisikliklerle ilgili bir kaynak var da ben de ordan degistigni gordum hocam dediginiz gibi 5' 5 2 ^2
-
Cumhurbaşkanı yurtdışındayken meclis başkanı yerine vekalet eder meclis başkanı da yurtdışındaysa kim vekalet eder ? Böyle bir soru var bilen var mı arkadaşlar
-
@nickyok tuyo da vardi basbakan diye hatirliyorum ama emin degilim su an kitap yanimda yok
-
@nrzmrh tşk ederim ama başbakan da kalmadı yeni anaysayla
-
Arkadaşlar büyüklük rakamlarını tam olarak nerden bulabilirim ya da bilen varsa yazabilir mi? gsmh gibi
-
@gizem7
İşsizlik orani, büyüme hizi gibi gostergelere TÜİK'in sitesinden bakabilirsiniz -
@1903bjk komisyon sorarsa biz bu verileren hangisini söylicez ? 2016 yılı sonunda açıklananları mı yoksa 2017 de son açıklananları mı ? bi de tüik ten açıp okuyorum yok geçen yılın bilmemnesine göre şu kadar arttı ama şuna bakınca bu kadar arttı bende hat kopuyo
-
@1903bjk Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@ali27
Doğrusu 21.146 $:)Dogrusu bu dedim ama ben bu sekilde okuduğum icin oyle dedim.Siz de bi arastirin yaniltmiim kimseyibi arkadasimin dedigine gore satin alma gucu paritesine gore 20binlerde olabilirmis.Bu durumda KBDMG'in10bin civarinda olmasi daha mantikli.Kafam corba oldu bi arastiralim
@ali27 -
@guycucekocu
Bu konuda bi bilgim yok ama ikisini de bilmekte fayda var diye dusunuyorum -
@1903bjk Araştırıyorumda pek tutarlı bilgi bulamadım ondan sordum zaten bi yerde okumuştum hesaplama yöntemi değiştiğinden bu kadar fark ortaya çıkıyo normalde 9 bin küsürlerde olması lazım.İMC 2015 yılı için kişi başı milli geliri 19 bin 506 dolar olarak yazmış anlamadım araştırdım 2015 yılı için böyle bir kişi başı gelir tutarı da yok
-
Arkadaşlar merhaba. Gerekli makro ekonomi oranları düzenli bir biçimde şu linkte yer alıyor. Mahfi hoca sağ olsun güncelleme yapmış. Faydalı olur umarım.
http://www.mahfiegilmez.com/p/gostergeler.html?m=1 -
arkadaşlar merhaba. gib misafirhaneyi arayıp rezervasyon yaptıran var mı? daha önce mülakat için orada kalabiliyorduk. şimdi değişti artık sadece maliye çalışanları ve yakınları kalabiliyor dediler. böyle bir cevap alan var mı?
-
@işsizdegree evet aynı sorunu bende yaşadım. Hatta bayram öncesi aradığımda kalabilirsiniz dediler, dün yer ayırttirmak için aradığımda kalamazsınız dediler.
-
Kalacak yer sıkıntısı olan birkaç arkadasa yardimci olabilirim
-
arkadaşlar saat kaçta orada olmamız gerekiyor?
-
@lasans iyi akşamlar saat kaçta gibte olmamız gerekiyor
-
@mehlikasultan 8.45 yazıyor..
-
@lasans çok teşekkür ediyorum dikkat etmemişim