Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mehlikasultan ne demek mulakat hangi gün ?
-
@lasans 20 eylülde sizin?
-
@mehlikasultan 4 ekim. 25 eylül de sgk. İst. Dan ankaraya tasindim ekime kadar bi arkadasa git gel git gel olmasın diye
-
Mülakatta Yelekli takim elbise giymenin ne gibi bi sıkıntısı var onu anlamadim arkadaşlar .
Twitterda bunu konusmuslar -
arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor ? face te gruplara bakıyorum bir soru soruyolar uzun uzun cevaplıyorlar.. benim o kadar aklımda kalmıyo nasıl olacak bu iş ?
-
@guycucekocu twitterda bir devlet gelir uzmanin yazdiğina denk geldim maliye ve iyuk komisyonun en iyi bildigi seyler gereksiz uzatmayin sizi istedikleri gibi yorarlar tarzi bir cümleydi. Oradakilerin kitaptan bakip yazmadiğini veya aylardir calisiyordur belki bilemeyiz. Önemli olan o an oradaki sakinlik çok sey bilip ifadede edememek var az bilip etkilemekte bunlar ceşitli faktorler o yuzden takilmamak lazim. Mesela kendi adima cok uzattiğimda sacmaliyorum cumle aşiri devrik oluyor. Mumkun oldugunca net olmaliyiz zira soru icinden soru gelebilir. Süreç cok yipratici insan kendine bile en büyük düsmanken bu surecte etrafin soyledikleriyle moral bozmamak lazim. Elimzden geleni yapip sakin kalip tevekkulu elden birakmamak lazim. Oralara caninizi sikmamanizi tavsiye ederim. Orada cevap verenler ayni kisiler zaten hep.
-
@by123 yani evet hep aynı kişiler. onları öyle görünce kendimi çok eksik hissettim ne bileyim.. yani çalışmıyorum diyemem ama ilk mülakatım onunda acemiliği var tabi biraz.
-
@guycucekocu benimde ilk bosverin her sey olacağina varacak. Yapacağimiz sey calismak ve dua etmek gerisi takdiri ilahi. Birde ben ilk gunler girecegim heyecan hat safhada ama kendimi bir sekilde telkinde bulunup sakinlestirmeye calisiyorum. Sizde öyle yapin.
-
benim gibi mülakata bıyıklı gidecek olan varmı :))
-
@by123 benimde ilk hafta :face_palm_tone2: Allah yardımcımız olsun ..
-
@deepblue Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
benim gibi mülakata bıyıklı gidecek olan varmı :))
Emin değilim kes diyorlar
-
@De_lorean bıyık yasal olarak serbest zaten memurlara.sonucta bu girdiğimiz polislik askerlik mülakatı değil.sorun olmaz
-
@deepblue ..
-
Sakin olmak en önemli konu arkadaşlar.mulakatta cok bilmekten daha onemlisi bildigini ifade edebilmek.hepimize basarilar.
-
•Merkez Bankası başkanı> Murat Çetinkaya
•Borsa İstanbul başkanı>Himmet Karadağ -
@gokhangermen noldu kardeşim
-
Ben biliyorum dA tepkileri bakışları onu düşündüm ayrıca garip bir kurumda üvey memurum bakalım
-
ola ki 4 soru geldi ve biz 4 soruyuda hatırlayamadık yani o anın heyecanıyla insanlık hali. Bittik diyebilirmiyiz? yani kazanamayacağımız kesinleşmiş mi oluyor birde böyle bir durumda nasıl davranmalıyız var mı tecrübeliler?
-
@guyman hatırlatmaya çalışıyorlar ama yine de bilemedin diye elemezler hatırlayamadığın sorularda panik yapıp kızarırsan elin ayağın bir birine dolanırsa elenirsin sakin olun yeter zaten 2 3 soru bilemedikten sonra normal mala ornek ver servet üzerinden alınan vergiler nelerdir gibi kolay sorular sorarlar
-
@deepblue yanlış okumuşum kardeşim iletini