Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
arkadaşlar ek ödenek ve ek bütçe aynı mı ? kendi notumda aynı yazmışım .tüyo da farklı tanımlar yazılmış kafam karıştı
-
@De_lorean anlamadım hocam bunu neden bılelım kı
-
@guycucekocu Ek butcede komple para bitio ek odenekte dioki iste su yatirim icin para kalmadi . Birisi genel birisi tertip . Ben ole biliyorum . Mulakatta bole aciklama olmaz tabi orasi ayri
-
@gokhangermen BaZı komisyonlar daha rahat oluyor bazıları daha sert oluyor ona göre kendimizi hazırlarız onun için dedim
-
Arkadaşlar ekonometri mezununa sizce hangi dersler ağırlıklı olarak sorulur? İktisatın yanında hukuk gelebilir mi mesela?
-
Var mı haberler
-
@Priss arşiv araştırması ne oluyor Mahkeme kararları mı
-
Tecrübesi olan var mı mülakat salonuna girince ortam nasıl anlatabilir misiniz
-
@gizem7 hocam ekonometri giren arkadaşıma hukukla muhasebe de sordular iktisat yakın diye ona ağırlık vermeyin sakin ayrıca kolerasyon varyans z testi gibi ekonometrik tanımlara bir göz atıp girin bunlarda sorulan seylermis ne olur ne olmaz
-
@ert1234 genelde 3 kişi oluyomuş birisi önünde bilgisayar seninle hiç ilgilenmeyen ve bilgilerini bilgisayardan kontrol eden birisi sessiz kalıp senin hal hareket ve tavırlarını inceleyen birisi de seninle asıl iletişimi kurup soruları soran ve gözünü senden ayırmayan kişi asıl muhattap olacağın son yazdığım ama tabi arada diğerlerine de göz ucuylada olsa bakmak lazım onlarda sana bakıyolar çünkü. bu komisyondan komisyona değişiyormuş ancak bazı komisyonlar çok rahat ve ortamı sohbet havasına çevirip seni rahatlatırken bazı komisyonlarda da gergin bir hava olabiliyormuş ama ne olursa olsun bu alınıp alınmayacağımız hususunda bir kriter değil gergin geçen bir mülakat olumlu rahat geçen bir mülakat olumsuz ya da tam tersi durumlar olabilir her koşulda önemli olan bizim rahatlığımız ilk mülakatım 3. yılım giren olarak değil ama gözlem olarak tecrübeli sayılırım.
-
İyi gunler arkadaslar Ankarada kalacak yeri olmayan arkadaslar nerelerde kalmayi dusunuyorsunuz rezervasyon yaptirdiginiz bir yerler varmi ben maliyenin misafirhanesini aradim ama sadece maliye calisanlari ve yakinlari kalabiliyormus baska nerelerde kalabiliriz bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
-
@Kocaseyit imecenin basinda birsuru misafirhane ve telefonları yaziyodu oraya bakin hocam
-
@guyman onun için kaç komisyon sert komisyon hangileri İstanbul (kendi adıma sert mi biraz daha Relax mı)
-
@De_lorean bunu ancak mülakatlar başladığında öğrenebiliriz değişken bir durum girenleri takip etmek lazım ne söyledikleri önemli
-
@Kocaseyit ttk zonguldak misafirhanesi var dikmen de orayi da arayin isterseniz rahat bir yer hem ucuz
-
kızılay ve bahçelievlerde dsi misafihanesi var
-
@guyman ne zaman başlıyordu?ben tarih kavramını kaybetmişim
-
Kusura bakmayın kişisel sebeplerden tarihleri karıştırmışım:(
-
@ansızınbirilan ilk hafta girmek ilk gün girmekten iyidir
-
@De_lorean 18 eylül