Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@turkkızı, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar acaba liste açıklanınca isimler karışık mı oluyor alfabetik bir şekilde sıralı mı?
bu soru kaynamış bunun cevabını bilen var mı ?
-
@priss ışıklar varsa umut da var ama bu gece bize uyku yok
-
listeye bakıyorum adım yok tekrar bakıyorum ama yok. hakkaten kötü bir durum. inşallah 2 veya daha fazla kez bu süreci yaşayanlar kazanır.
-
@quesnay başarı sırası soyad sıralaması Yok karışık yani
-
@aycan Şimdi açık olması bence bişey ifade etmez. Eğer 9'dan sonra da yanıyorsa o zaman bişeyler var demektir.
-
Heyecan ve korku arası bir ruh hali
-
@priss neden 9 hocam? biz oradayken bina görevlileri bile 17.30 dan sonra çıkış yapmaya başlamışlardı kim kalır ki bu saatte
-
Çok tırsıyorum ya cidden açıklanma
ihtimali var mi -
@aycan 9 öyle faraza bir rakam. Temizlik yapılır bu saatlerde kurumlarda.
-
@priss isteseler açıklarlar da hafta bitimi uğraşacaklarını sanmıyorum.
-
@aycan olmazsa vatan gibe yakın iş yerim gelip çay içeriz
-
@monetarist ölümden öte köy Yok boşver
-
yazılı sonucu ve mülakat tarihleri haftaiçi öğleden sonra 3 gibi açıklanmıştı. bir önceki alımda mülakat sonucu ertesi hafta cuma akşam 6 gibi belli oldu. yazılı sonucuysa aynı gece 2'de belli olmuştu. bu kurumun sağı solu belli olmaz ama son trend haftaiçi mesai saatlerinde açıklanacak diyor.
-
Elenirsem isteyene özelden adres verip işe girdikten sonra istanbula gelip merhaba deyin rezilliğimi görün
-
@sweeney_todd olmazsa diye bir seçenek masada yok şu an hocam şey yapmayın şimdi :))
-
@turkkızı isimler karışık oluyor arkadasım
-
@turkkızı liste gelsin de adımızı o karmaşada fıldır fıldır arasak da olur :))
-
Ankara’da sınav sonuçları camlara asılma durumu yok dimi böle birşey arkadaş aradı ben kazanamadım die arkadaşı aramış o dA bana döndü heyecan yapmayın ama anlamadım haber bekliorum
-
@sweeney_todd listeyi asan yayınlar aynı zamanda bence yoktur öyle bişey hocam ya indirme yüreğimize
-
@sweeney_todd, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Ankara’da sınav sonuçları camlara asılma durumu yok dimi böle birşey arkadaş aradı ben kazanamadım die arkadaşı aramış o dA bana döndü heyecan yapmayın ama anlamadım haber bekliorum
@Priss ve @paretowilfredo hocalarım sizi göreve davet ediyorum:)