Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@karakalpaklı senin skor için gol yemeden 3 tane atmamız lazım en iyisi payitahtı izlemek
-
@maliyeciniz 28
-
@dede sınav duyuruları kısmından buraya geçtim bilmeme rağmen bi heyecan yaşadım yapmayın hocam
-
@dede
Yapmayin böyle şeyler lütfen. -
@issi-35 inan aynı durumdayım
-
@1903bjk temam temam
-
@karakalpaklı hocam ilk yarı sonucunda sizin rüyanızda gördüğünüz maç sonucunu merak ettim, kaç kaç görmüştünüz sonucu
-
@sofuoglu Bu bahsi kapayalım lütfen.
-
İzlanda gib olsa sonuçları hemen açıklardı. adamlar futbolları gibi herşeyinde sistemli:))
-
@dede çok mu komiksin yaprağam
-
Facebook'ta yapılan paylaşım;
Bu gece beklemeyin 15 Temmuz'dan sonra süreç dğişti ayrıca gündem de torba kanun var,komisyon üyeleri zaten dağıldı ' -
@yyy haberim yoktu bu durumdan hocam hak verdim şimdi size
-
@sweeney_todd hahahah
-
@sweeney_todd komik değilim , ben kendi durumumu yansıtmaya çalıştım acaba deseniz nasıĺ olurdum, bu arada yaprağı toprağı karıştırma istersen.
-
@dede yaprak iyi birşey faydalı senin gibi böyle espri yapmaya çalışanlar için biçilmiş ️
-
@dede özelden cevap vermişsin burada da yaprak olmadığını söyle bence yapraksın uzamasın git yumurcak tv yi izle orada daha hoş espriler bulabilirsin yapabilirsin yaprağım hadi
-
@sweeney_todd senin gibi seviyesiz birine cevap vermeyeceğim sen devam et...
-
@dede tamam teşekkür ederim çok incesin evladım çocukça açıklandı şeyleri yapma bir daha emi evladım
-
@Angarali06 hocam yok mu bir haber? buralar kızışmaya başladı zira
-
KONU DIŞI=> Bütçeye baktığımda en cok ödenek Maliye Bakanliğina ayrılmış acaba bunun alimlara etkisi olur mu? Yada planlanmayan ve özellikle savunma ihtiyaci icin mi ayrılmıştır?