Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan o bir hafta sonra diyen arkadaş gönderisini kaldırdı hocam. Dikkatimi çekti biraz önce
-
@zeljkobra o zaman bu süreç baya uzar.Keşke tarih verilse şu tarihte açıklanacak diye insan uyuyamıyorda:-(
-
@fuak7 şimdi siz deyince baktım aynen kaldırmış.Yazışmaların fotosunu attı diye güvenilir gelmişti ama bilemiyorum
-
@fuak7 herhangi bir gerekçe göstermiş mi peki hocam?
-
@maliyeciniz belki de arkadaşıyla yaptı trollemekse derdi. benimki biraz züğürt tesellisi oldu ama olsun :))
-
@aycan arkadaşlık istegi gönderdim acaba duvarın da gerekçesini yazmış mı die. Daha kabul etmedi beni
-
@aycan Aman yok ya o kadarını da yapmazlar heralde sanmıyorum:)
-
@fuak7 Belki de refansını deşifre etmemek için kaldırmıştır
-
@maliyeciniz, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@fuak7 şimdi siz deyince baktım aynen kaldırmış.Yazışmaların fotosunu attı diye güvenilir gelmişti ama bilemiyorum
Bana da samimi geldi hocam. Ama şimdi kaldırınca da merak ettim nedenini. Sabahçıyız o belli oldu
-
@fuak7 biz onu da bekleriz hocam beklemeye alıştık zira
-
@maliyeciniz ben herkesten herşeyi bekliyorum artık hocam
-
@smith bak o olabilir hocam
-
Tek tek geçeceklerini sanmıyorum biz komisyon olarak bunu sorduk bu şöle cevap verdi mi dicekler yarın akşam ya da pazar sabahı gelmezse ki böle oldu geçen alım hariç hafta içi gelir
-
Arkadaşlar bence en iyisi cumartesi pazar bekleyelim, açıklanmazsa pazartesi @Priss hocam üstada sorarım dedi, priss hocamda buzamana kadar yanlış bilgi vermedi, hafta sonu açıklanmazsa en azından pazartesi günü nezaman açıklanacağını öğreniriz.
-
@fuak7 hocam facete Hangi gruptaydı bu
-
@brzezinski, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@fuak7 hocam facete Hangi gruptaydı bu
Grup bu hocam. 2017 GUY MÜLAKATI
https://m.facebook.com/groups/272097729921486?multi_permalinks=329506494180609¬if_t=group_activity¬if_id=1507318375164286&ref=m_notif -
Bizde tahmin ediyoruz da %99 bugün açıklanmaz diye işte maalesef bi umut bekliyoruz kafayı yastığa koyup rahat uyayamıyoruz ki
-
Dostlar bende takat kalmadı bekleyecek. Sizlere iyi forumlar ve huzurlu bir gece dileyerek sahneyi terk ediyorum
-
Geçmiş yıllar da haftasonu açıklandığı oldu mu?
-
@smith oldu evet