Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1453 önümüzdeki hafta ve zor dedi ha oyleyse yih diyorum
-
Salıdan önce kimse bir şey beklemesin fakat gelecek hafta içi biter bu iş,uzamaz fazla
-
Arkadaslar bende mulakat sonucu bekliyorum bugun is buldum kazanamassam bu isi kaybetmek istemiyorum ama mulakati gecersem bir sorun olurmu sonucta goreve de hemen baslamicaz
-
Arkadaşlar ben Tuğrul hocayı tanımıyorum, kendisinin söylediği hususlar genel de çıkıyor mu ki. Neticede net bir tavır sergilememiş belirttiğinize göre hissiyat ifadesinden bu durum gözüküyor, herkesin açıklanmaya yönelik bir hissiyatı da mevcuttur illaki.
-
Tuğrul bi gitsin öğrenciler üzerinden para kazanmaktan başka ne yapıyor ki
-
@sweeney_todd nasıl kazanıyor para merak ettim oturduğun yerden sallıyorsun bi anlat hele.. Altını doldurmadan alçaksın
-
@sweeney_todd Şahsen tanımıyorum 2 yıldır takip ediyorum kendisini fakat kimseden 5 krş kazandığını görmedim dostum Nacizane yardımcı olmaya çalışan bir dostumuz diyelim. . . "Hissiyat", "duyum" bunlar öznel şeyler. Allah'a sığınıp dua edip sabretmekten başka çaremiz yok..
-
@sweeney_todd Sen baya yanlış gelmişsin şampiyon, öğrenci üzerinden para kazanmayı bırak, aptal aptal bin tane yanlışı olan kaynaklardan para kazanan adamların önünü kesmiş biri Tuğrul.. İmece denilen kaynağın yapılmasına ön ayak oldu, kaynağı da sosyal medya üzerinden bedava paylaştı adam.. Ne para kazanmasından bahsediyorsun?
-
Ya neyse ne sonuçlara hakkında konuşacaksak konuşalım haber var diye giriyoruz sürekli ,vesselam kankalar
-
Tuğrul para kazanma amacı yok orası kesinlikle doğru da bu ara bilgi alma konusunda sıkıntılı
-
@sweeney_todd bak bunu burdan alın
-
Tuğrul hoca kim bilmem ama adam tek bi kuruş talep etmeden kitap PDF si paylaşıyor para kazanmak istese alasını kazanırdı bastırırdı İMECE yi satardı öyle bi para kazanırdı ki.İmece sözlü mülakatta baya faydalı oldu kimsenin hakkını yememek lazım mülakatta sorulan soruların %80 nı orda vardı.Emeği olanlardan Allah razı olsun.
-
Ben para demedim ki herkes para anlıyor ego denilen illet bu adam da ve türevlerinde mevcuttur ben bunu kastettim sözümüzde bu açısından arkasındayım not imeceden zerre çalışmadım
-
Haa unutmadan bugün yarın öncesi diye diye umut veriyor pareto priss daha faydalı bence
-
@bybredd bu şu gibi sıfatlar ile girmesek katılmıyorum diyen kişiler gibi eleştirsek daha sağlıklı olabilir
-
@sweeney_todd ''Tuğrul bi gitsin öğrenciler üzerinden para kazanmaktan başka ne yapıyor ki''
Kafan iyi galiba, para demedim diyor bi de ya ajbhdashjdb
Adamı faydasız buluyorsun ama maşallah da takipten geri kalmamışsın, parayla takip ettirmiyor. Bloklamak diye bi tercih de var sosyal medyada bil istedim -
Tugrul Hocayla ugrasanin cocugu olmaz diyorlar arkadaslar dikkat lutfen
-
@pyle olmasın talebimde yok benim görüşüm bu elenirsemde Allah tarafından değil Tuğrulun ahı geçmiştir tamam
-
@sweeney_todd şu yaptığın yorum hakkaten ayıp .Adam gidip kitaplara o kadar para vermeyin diye imece notlarına önayak oldu,yıllardır il seçimleri için anketler hazırladı,tek il seçimi adaletsiz diye dilekçe yazmamız yönünde telkinler verdi.Ağlayıp vazgeçenlere moral motivasyon verdi şimdi arkasından denilene bak,yazık.
-
arkadaşlar acıklanınca görürsünüz siz burda neyin muhabbetini yapıyorsunuz sayfalarca.yok gece nöbete kaldım yok kesin duyum aldım.10 gün sabredin bakalım 4-5 ay beklediniz zaten