Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Evet kimse Priss e laf etmesin , bi duyumcumuz o var onu da küstürmeyin. Ayrıca önceki süreç de her şeyi söyledi bunda da yanılsın nolcak üç gün beş gün fazla bekleriz
-
@yyy hala aynı fikirde dostum. Ama benim şahsi fikrim haftaya sarkacak.
-
@davetsiz yav güzel kardeşim gelip buraya duyduklarımızı yazdık pes yahu diyecek n’aptım allah aşkına. Pek güvendiğim bir duyum da değil diye özellikle belirttim olur olmaz benim suçum nedir?
-
@aksaclı dostum yarın arayacağım bugün uygun değil. Yarın arayıp eğer bir bilgisi varsa yazacağım buraya
-
@priss sağol hocam
-
Başta @Priss olmak üzere buraya duyum yazan "kendini kanıtlamış" üstadlara kimse laf etmesin bence durduk yere ortamı germeyin duyumu aldıgı kişi öyle söylemiştir çatacak yer aramayın
-
@Priss adamdir ustelemeyin altinda kalirsiniz.
-
4 ay zaten beklemisiz ne beklicez daha ya
-
@priss sağolun hocam Allah razı olsun
-
Yani allah hepimizden razı olsun dostlar. Taa en başında da dediğim gibi duyum doğru çıkınca kasılmam gerinmem ama doğru çıkmazsa üzülürüm sizin adınıza. Ben aracıyım yoksa ortada bi başarı varsa benim değildir. Sorarım cevabı alır buraya yazarım. Hepsi bu benim görevim olayım bu:)
-
@aycan bekliyoruz inşallah gelir olmadı yârin bu işi çözeriz
-
Bu işlerşe uğraşmak zorunda olmayıp da, emek verenden Allah razı olsun. Kimin ne dediği önemli değil.
-
O kadar yıprandık ki gerçekten beklemek çok zor keşke hepimiz kazansak.
-
@Priss in duyumları doğru çıkar genelde.
-
Gibin Işık'ları yanıyor muymuş malum karanlık oldu bu konu gündeme gelmeli
-
@tugba87 Tuğru hoca yanmıyor yazmış.
-
Hafta sonu bi calisma yok ise listeler bellidir o zaman pazartesi yada hafta içi açıklarlar ben öyle düşünüyorum.
-
Listeler belli midir ya ,her gün mülakat sonunda liste düzenlemesi yaptılarsa belli olabilir İstanbul belli olmayabilir bi ihtimal
-
Listeler belli olsa açıklamak için neyi bekliyorlardır ki
-
neden beklediklerini bilemem ama çoğu il az sayıda alım yaptı yani hiç değilse onlar bellidir hem notları önündeki bilgisayara girmiyor mu komisyonda ki üstatlar kurum notu+ mülakat notu ortalaması şeklinde olmayacak mı başarı siralamasi? Basit Excel programın da bile bir çok kalem olsa dahi en yüksek den en aşağıya sıralama tek bir tuş ile sağlanır yani oturup elle hesaplama yapmicaklar sonuçta geçmiş sınavlarda ertesi gün aciklamalarindan da belli yani.