Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@fuak7 yarın inşallah
-
@aycan cidden şaşırtıcı
-
@Priss yarın arayacağınız üstad inşallah nokta atışı bi tarih verir. Belirsizlik bizi bitirdi zaten
-
@burcudml umarım direk gün verir. Ama tanıyorum kendisini kesin gün vermekten hoşlanmaz. Bakalım ne diyecek
-
2015 in ekiminde dershaneye başlamıştım tam iki yıl olacak bu süreci beklediğimiz.Sınavın geri alınması geçerliliğinin 1 yıla düşürülmesi 15 temmuz talihsiz darbe girişimi alım olacak mı olmayacak mı bekleyişler sonra hangi ili yazsam acaba düşüncesi sonra yazılı sınav yazılı sınavı geçip geçemiyeceğim düşüncesi en son aşama sözlü mülakat sonucu olumlu olup olmayacağı düşüncesindeyiz.Bu kadar sabır ettik bu kadar yıprandık bu sürecin sonunda hayırlısı ile Allah kazanmayı nasip eder inşallah.
-
@smith hocam birebir aynı şeyleri yaşamışız, ben de 2015 ekim'de dersaneye başlamıştım 2 yıl oldu dile kolay. İnşallah adımızı listede görme sevincini yaşarız inşallah.
-
@sofuoglu İnşallah
-
@sofuoglu çoğunluk öyle dostum. Bu bekleyiş herkese zordur ama bize çok daha zor sanırım.
-
bir an önce açıklansada kurtulsak gib in sayfasından çıkamıyorum resmen
-
@gokhangermen Kesinlikle kardeşim
-
@guycucekocu google chrome varsa page monitor eklentisini kur gib duyuru sayfasını oradan takip et bir değişiklik olursa haberin olur sürekli sayfa yenilemene gerek yok
-
Baş ağrısıyla uyandım yine bu sabah, biraz da ağlamaklı.Boğazım düğüm düğüm.Bu histen nefret ediyorum.27 oldum gel artık.Bari sen yapma.
-
ohoooo 2014'ten beri kpss ve kurum sınavlarına giriyorum 4 mülakattan elendim. siz kaybederseniz işiniz zor.
-
@james-buchanan bana mi dediniz?
-
Üstadı kaç gibi ararsın dostum.
-
Kafamı rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor
-
@Priss üstad ne diyo üstad
-
@black denicem hocam sağol
-
rüyamda biriyle @Priss hocam aradı mı acaba diye konuşuyorduk. konuştugum arkadaşta tam onun foruma yazma saati bi girip bakalım diyordu.. nolacak bu halim :))
-
Artık açıklansın ya zaten mülakatları üç haftaya yaydılar önceden hep iki hafta olurdu. Bekle bekle yorulduk yeminle