Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
gerçekten çok yıpratıcı bir süreç keşke ne yaşadığımızı az çok tahmin etseler ....
-
Açıklanacak diye evden dışarı bile çıkamıyorum uygunsuz yerde açıklanırsa diye
-
@a1b1 hocam dışarıda ne kadar uygunsuz bir yerde olabilirsiniz ki :))
-
@aycan kazanamadıysan dışarda heryer uygunsuz olur ya allah bize o hüznü yaşatmasın
-
@yyy ben hiç o ihtimali düşünmek istemediğim için hayal de etmedim ama haklısınız hocam. Güzel düşünelim güzel olsun
-
@cerkes46 hocam sizin sandığınız gibi degil o işler
-
@aycan inşallah hocam
-
@shady Nasıl anlayamadım hocam?
-
@a1b1, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Açıklanacak diye evden dışarı bile çıkamıyorum uygunsuz yerde açıklanırsa diye
Hocam bugün cenazemiz vardı telefonu evde bıraktım. Dedim mezarlıktayken bi açıklanırmış kazansamda kazanamasamda sıkıntı okadar milletin arasında kazanırsam çığlık atarım millet yadırgar kazanamazsam çıkarın rahmetliyi beni gömün filan derdim. Gerçekten ortam önemli.
-
@cerkes46 O listeler çok değişir emin olun..
Hadi puanları verdik, excell ile şunları bi sıralayalım durumu yok maalesef -
@aycan hocam sen bursayı mı bekliyordun?
-
@yyy yok hocam istanbulcuyum ben
-
@zeljkobra nasıl oluyor peki hocam o işler
-
Az önce forumu okurken otobüste arkamdan bir İibf li arkadaş telefona göz misafiri olmuş hocam siz de mi guy mülakat sonucu bekliyorsunuz dedi yok dostum ben sadece okuyorum dedim dostum dememden anladı galiba priss siz misiniz dedi evet benim dedim üstat allah aşkına arayacağın yeri ara bizde sabır kalmadı dedi tamam dostum yarın söz dedim Allah razı olsun dedi. Biraz sohbet ettik otobüste. Valla çok mutlu oldum nedensiz yere
-
@aycan düşünsene arkadaşlarında geziyorsun mutlu mutlu açıklanıyor listede
-
@priss hocam siz artık bir efsanesiniz :))
-
@a1b1 liste bir açıklanıyor adınızı görüyorsunuz daha da mutlu oluyorsunuz :)))
-
@aycan Estağfirullah dostum kıyısından bile geçemeyiz
-
@priss Hocam Allah razı olsun senden. Haberlerini bekliyoruz inşallah
-
@priss adam sizi hitabınızdan tanımış hocam daha ne kadar yakınından geçmek lazım :))