Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yyy birilerin zorlamasıyla verdıgı cevaplar ıcın haklısın, ama durduk yere kımse sıkıstırmadan kendi yazdıklarında genelde haklı cıkıyor.
-
@yyy katılıyorum hocam gece yarılarına kadar bekletti sınav sonuçları açıklancak diye sonra yatın uyuyun yazdı. Artık tuğrul hocayada güvenemiyorum
-
@yyy aynen öyle hocam ben de tutturduğu birşey görmedim.
-
Tugrul hocaninki hissiyattan başka değil bnce
-
@yyy bu son süreci bilmiom ama benim takip ettiğim dönemlerde yanılttığı olmamıştı vala ne dese çıkıyodu.Üzüldüm şimdi guy süreci tuğrul hocayı da yıpratmış desenize:)
-
Ben de önceki süreci bilmem ama bizde yazdığı tek bir şey bile çıkmadı neyse olsun ilgileniyo en azından
-
@aycan heyecan bayılırım diye korkuyorum:)
-
@turkkızı açıklandığını görünce önce kapıya ambulans çektirin hocam sonra bakın listeye siz GİB'e lazımsınız
-
Geçen sene de yaşamıştım bu heyecanı yine başladık.Hakkımızda hayırlısı olsun artık
-
@aycan :)))) İnşallah Gib de sizin gibi düşünüyordur hocam
-
Arkadaşlar bu gece açıklanmaz önceden olsa açıklanır derdim ama mülakatlar pazartesinden itibaren incelenmeye başlanacak 1 hafta 10 güne açıklanacak.
-
@miltonfriedman nereden aldın hocam bu bilgiyi
-
şu an forumda dostluk ve kardeşlik havası esiyor. bu gece açıklanmaz. azıcık birbirimize mi girsek :)))
-
@aycan sizi kaymakamlık başlığına alalım
-
buradan alıp yürüyenler olur çok bulaşmayın hocam derim :):)
-
@aycan evet bura karışmadan hiç bi sonuç gelmiyor
-
@burcuburcu :)) hocam oradaki kaosun kimseye faydası yok. bu başlıkta biz ne zaman birbirimize düşsek bir şeyler açıklandı. Totem belki yine tutar diye umut ediyorum :))
-
@miltonfriedman nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz hocam bizi de bilgilendirseniz
-
@yyy biraz daha bekleyelim karışmazsa tüm okları kendime çekmek pahasına bir şeyler yapabilirim :)))
-
f5 tuşuyla bikaç yıldır baya samimi olduk bırak be kardeşim peşimi artık işimize gücümüze bakalım diyesim geldi şuan boyle hisseden bir benim galiba burada