Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk doğru söylüyorsunuz hocam arada mesafe olması güzel 10-15 gün kafa dinleriz
-
@sweeney_todd öğretmenlere yapılanlardan kastınız ne hocam ben orayı kaçırdım
-
@sofuoglu bakan açıklama yapmıştı alınmasınsıkıntılı personellere düşük sözlü puan verdik demişti.
-
@sweeney_todd anladım teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Selamunaleykum arkadaşlar
5 ekim,2.komisyon,Mardin için,bölüm maliye
Hatırladığım ve anlatabileceğim kadar anlatayımKendini tanıt
1)Bilanço usulünün avantajları
Alt sorusu kdv hesaplar mıydı gibi bişey sordu
2)Bilanço usulüne göre tutulması zorunlu defterler
Alt sorusu bunlardan hangilerinin kapanış tasdiki yoktur gibi bir soru3)alameti farika
4)ihtira beratıBaşka da sormuş olabilirler ama bunları hatırlıyorum
Bence mülakatın en azından kendi açınızdan iyi geçmesi girmeden önce defalarca pratik yapmakla bağlantılı.
Bir de alan bilgisi dışındaki muhtemel sorulara önceden kısa,net kendinden emin cevaplar hazırlayıp bunları pratize etmek çok yararlı olacaktır.
Ben bu gruptaki konuşmalardan çok faydalandım.Başta forum yöneticileri olmak üzere yararı dokunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.
Herkes için hayırlısı olsun... -
Herkese Merhabalar,
'denizci' arkadaşın iletisini görünce ben de yazmadan duramadım. Benim de mülakatım çok iyi geçmedi maalesef ama kriterin ne olduğunu hiçbirimiz tam olarak bilmiyoruz. Neyse kısa keseyim, ben olursa çok şükür olmazsa hayırlısı deyip başka bir yol çizeceğim artık kendime çünkü gerçekten yoruldum. Ama şu 1-2 yıllık süreçte bu siteden çok fayda gördüm. Dolayısıyla bu sitede emeği olan tüm yöneticiler ve zamanlarını ayırıp iyi niyetle bilgi paylaşan hepinize yürekten teşekkür ederim. İl seçimlerinde ortamı bulandıran, insanların aklını karıştıran ve yanlış seçimler yapmalarını sağlayan arkadaşları da Allah'a havale ediyorum. Umarım en çok ihtiyacı olanlar yerleşir ve herkes için hayırlısı olur... -
Akşam guy sonuçları açıklanıyor var mı heyecanınız:)
-
@köyün-ağası yapmayın böyle şakalar
-
@halilhy Keşke öyle bir güzellik olmuş olsaydı bu belirsizlikten kurtulmuş olurduk
-
@campanella keske olsa kim istemez
-
@halilhy kalp atışlarınız hızlansın biraz:)
-
@köyün-ağası bir an ciddi sandım kalp atışlarım tavan yaptı.
-
@turkkızı pazaresi salı açıklanır
-
@köyün-ağası ağa forumu kalpten götürecek
-
yanlış bakmadimsa bugün son 105 kişiyi aldilar öğlene kadar biter büyük ihtimalle inşallah bizi cok bekletmezler bugün yada hafta sonu aciklaflar.
-
@turkkızı süpriz olablr sadece son alımda geciktirdiler kurumun sağı solu belli olmaz
-
Mülakatlar biter bitmez telefon yağmuruna tutalım gib i açıklayın diye:)
-
@köyün-ağası @sweeney_todd Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
-
@cerkes46 bütün komisyonlar çalışıyorsa haklısın kanka birazdan biter
-
@turkkızı ins