Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@quesnay bu birinci komisyondakiler ne tatlı insanlar ya ne guzel bölümden sorup germemişler genel olarak gecmis olsun hocam bu arada
Bana fazlasıyla ciddiydiler
-
@cerkes46 Ya hani zaten bi yerle bağlantısı olanları almasınlar buna dediğimiz bişey yok zaten. Orada hani bianda böyle sorular sormaları açıkçası olumsuz etkiledi bağlantısı yok diyorsun tekrar soruyorlar bağlantısı var mıydı? Bu yüzden mülakata bile adepte olamıyorsun ? Yani zaten varsa güvenlik soruşturmasında çıkar.
-
Umarım öğretmenlikte uygun görmediğimiz adaylara düşük verdik demişlerdi öle bir durum yaşanmaz sizler adına
-
@cerkes46 mulakatlar kayit altina filan alınmıyor. tutanak bile yok ortada
-
@gamzee dünya saçması bi durum ya aylarca hazırlanıp karşılarına çıkıyosun gelen ilk soruya bak üstünde oluşturduğu yüke bak.Niye böyle dediler ki şimdi demekten mülakatın nasıl bittiğini anlamazsın.Hiç etik değil bu durumlar mesleği hak ettikten sonrakî soruşturma aşamasında çıkıyor zaten ortaya.Komisyonun görevi bu değil,yazık günah.Sadece iyiki denk gelmemiş diyebiliyorum.
-
Merhaba bölüm uli 2.komisyon
BM Güvenlik Konseyi daimi üyeler
Şangay beşlisi + 1
KDV ÖTV anlat
Borsa nedir
Borsa, bankalar,sahibinden.com ortak özelliği
Bedavacılık ne örnek ver
Öğretim görevlisiyim üni den aldığım aylık ne ? Konferanslardan kitaplardan aldıgim para ne ?
GSYH tutarı?
Hatirlamadigim 1 2 soru daha var. -
@sofuoglu senin bu mülakatta basari kriterlerin de cok komikmis. Böyle kriterler olduğunu veya olabileceğini mi düşünüyorsun . Nerde yasiyorsun sen
-
@reckless yahu ben fikrimi söyledim sen fikrini söyledin kapandı mevzu hala kaşıyorsun. Yasak yedin yeni hesapla döndün, yine aynı çizgide devam ediyorsun.
-
@maliyeciniz Dediğinizde haklısınız 2014 mezunuyum 3 yıldan belli oturup KPSS ye çalışıyorum ilk KPSS A grubunda ilk mülakatım moralin çok bozuldu o esnada ne diyeceğini şaşırdım soruları bilip bilediğimi bile düşünemiyorum orda açıkçası benim kaldığım yerin bi yerle bağlantısı olmamasına rağmen bi yerle bağlantılı olmadığına ikna oldular mı diye soru işaretleriyle mülakattan çıktım.Ev arkadşaların ne iş yapıyor diye sorular su 3 memur kaldığım ev bi yerle bağlantısı olsa 3 arkadaşım hala niye görev başında olsun anlamadım elenirsem sırf kendimi inandıramadım diye elendiğimi kabulleceğim aslında işin gerçek yüzü farklı refaransım felan olmadığı için elemek için bahanemi aradılar bende anlamadım kafam hala allakbulak.Yo hani kaldığım ev bi yerle bağlantısı olsa elensem zoruma gitmeyecek
-
@sofuoglu nasi konusacagimi sana soracak değilim. Sacma sapan cikarimlar yapip durma
-
@reckless peki
-
Bi ülkenin gençlerinin psikolojileriyle ancak bu kadar oynanabilir.
Yazik, üzülüyorum halimize.
Mülakatimin oldugu gün soyle bi etrafa baktim da, kimisi amacsizca ordan oraya yuruyodu, kimisi eli cenesinde yere bakip kara kara dusunuyodu, kimisi kaygili bi sekilde ders calisiyodu..
Bi umut gidiyoruz butun sartlari zorlayarak.Stres, gerginlik, kaygi, ve en onemlisi AILELERIMIZIN BEKLENTISI cabasi..karsilasilan sorulara bak.Ne sorulan soru sayisi ve zorluk dereceleri esit, ne de stres yonetimini olcme konusunda adil bi degerlendirme yapilabilcek ortam var.Söylencek cok sey var da neyse...
-
Arkadaşlar sakin olun banada üniversitede kimle kaldığımı sordular bende söyledim adı ne şuan ne iş yapıyor dediler söyledim. Kaldı ki ne benim ne ailemden birinin herhangi bir terör örgütü ve adlı vakayla çok şükür uzaktan yakından biseyimiz yok kaldiki ben kardeşim ve yakinlarim kamudayiz ve hiç kimseye de bu olaylardan dolayı bı sorun sıkıntı yaşamadık. Ne maksatla soruldu bilmiyorum ama kendimden ve ailemden eminim tertemiz sicilimiz Allah'a şükür.
-
@sweeney_todd merhaba, yedek olunca ne oluyor acaba?
-
Bir arkadasima da hangi yurtta kaldin diye sormuslar baglantisi varmiydi diye. Bu oluyor soruluyor. Aday açisindan evet biraz yük oluşturuyor fakat sizi bu sebepten elemezler. Guvenlik sorusturmanizi yapan onlar değil. Başka hareketi beğenmezler orasi ayri konu tabi. Bende en cok şunu dusuniyorum 1-3 soru sorulmus bazi adaylara bazilarina bana oldugu gibi ozellikle komisyon 5te çok ssoru sorulmuş bana 11 soru geldi soru icinden sorular toplamiyla. Şimdi bu az soru neye gore soruluyor burada nasil bir ayrim yapilacak. Mesela 4. Komisyonda yanlis soyleyen kisilere mudahale edilmemis bazilarina. Kriterin ne olduğunu düsünüyorum isin icinden cikamiyorum. Az sorulan neden bu kdr az soruldu çok sorulan neden bu kadar cok soruldu kavgasinda. Artik elimizden gelenin her seyin en fazlasini yaptigimiza inaniyorum. Sabirla beklememiz bile bunun en buyuk gostergemiz. Gerisi tevekkul once rabbimin sonra komisyonun takdiri. Kalp kirip birbirinize yürümeyin arkadaşlarim bu dunya bugun var yarin yok. Kimsenin kimse de kalp kirma hakki kalmasin, her şey olacağina varacak. Hayirlisi olsun herkes icin iyi geceler.
-
@zesiphuher yedekte önündekiler giderse sırayla çağrılırsın ve İstanbul için güvdnlikmsoruşturması ve başka kurumlara kayacak 150
Kişi çıkar ben inşallah ilk 1000 e gireyim diorum hedefi düşürüyoruz
O listenin ilk sırasında olacak şahısada tebrikler 3 dakkada komisyona nasıl bir intibah vermiş diye düşünürüm -
@by123 öğretmenlere yapılanlar yapılmaz umarım
-
Söylenildiği gibi sizce açıklanması 10-15 günü bulur mu ben nedense erken açıklanacağını düşünüyorum. 9 Ekim Pazartesi günü mesela, belki de öyle düşünmek istiyorum
-
@sofuoglu
Gelin biz 10-15 gibi dusunelim.Forumda ne zaman olumsuz bi hava olsa guzel seyler oluyo boyle dusunursek belki pazartesi aciklanir -
@gamzee ilginç polis yurdunda kalmanın faydaları