Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@eomer çok şükür bitti diyorum ama yeniden ilan beklemek zorunda kalırsam diye korkuyorum. Emeğimizi alırız inşallah. Şu güzel foruma biz de "içerde" yazariz
-
@sınavstilisti inşallah hocam.
-
@sınavstilisti tüm umutlarımın bittiği anda geldi bu alım 4 yıla yakın bi süredir mezunum birçok kurum sınavı ve mülakat hala işsizim kpss a defterini tam kapatmışken askere gitme kararı almıştım askerlik yerim dahi belli oldu ama guy ilanı gelince askerlik tecil ettim ve tekrar sınava hazırlandım zor oldu ama mülakata kalmayı başardım bu benim son şansım umarım sonuç hüsran olmaz sonra ne yaparım bende bilmiyorum . En çok ihtiyacı olan hak eden kazansın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
-
@bobby-robson aşağı yukarı aynı durum 2012 mezunuyum ve yoruldum, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gönlümüze göre olur
-
@maliyeciniz zaten bir anda sorunca bende afalladım sanmıyorum dedim sanmıyor musun emin misin diye tekrarladılar soruyu
-
@by123 açmadığın zaman ceketi karşıdan bakınca kravat çirkin duruyor da
-
@quesnay hı tek sorun oysa tamam bende hatamı yaptım dıye düşünmüştümde
-
@quesnay çok enteresan ya senin tepkini ölçmek için yaptılar sanırım yoksa böyle bişey zaten güvenlik soruşturmasında çıkar ortaya komisyonun sorması bi de sanki bişey biliyormuş gibi üstelemesi üstüne gelmekten,modunu düşürmekten başka bişey değil.Soruların güzelmiş ama inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hocam tekrardan geçmiş olsun
-
@quesnay bu birinci komisyondakiler ne tatlı insanlar ya ne guzel bölümden sorup germemişler genel olarak gecmis olsun hocam bu arada
-
Bugün Bursa için 1. komisyonda girdim. Komisyon bahsedildiği gibi güler yüzlü değildi. Onların beni yatıştırması gerekirken ben onları yatıştırmış bile olabilirim. Herkese tercih ettiği ili neden tercih ettiği sorulur bana neden Antalya değil diye soruldu. Hafif bir gülümseme ile nem çok fazla bunalıyorum diye cevap verdim. Klima kesmiyor mu diye eklediler. Kesmiyor efendim dedim kestirip attım. Ardından diğer sorulara geçildi. Tam istihdam nedir? Dar anlamda tam istihdam nedir? İşsizlik nedir? İşsizlik türleri nelerdir? Doğal işsizlik nedir?
Boşuna çalışmışım demek istemiyorum ama daha nitelikli sorular sorulsaydı daha mutlu olacaktım. Hakkımızda hayırlısı. -
@sosyalikilik sen kazanarak niteliğini gösterdin gelen 2 3 soru ile nitelik kaybolmaz kardeş
-
Ben haftasonu kendimi olumsuza hazırlıcam sarsıntıyı aza indirgemem lazım
-
@quesnay Bana da sizinkine yakın şeyler dediler.Komisyon üyelerinden biri Kaldığın ev bi yer ile bağlantılı mıydı ? Diye bi kaç defa sordu hayır dedim.Ev arkadaşların şuan da ne iş yapıyor diye sordular.Moralim allak bullak oldu kaldığım yerin herhangi bir yerle bağlantılı olmamasına rağmen.Bundan dolayı kafam orda kaldı sorulan soruları bile doğru düzgün cevaplayamadım canım baya sıkıldı hiç böyle bişey beklemiyodum.
-
@sofuoglu ne kadar komiksin sen öyle
-
Mülakatın ilk gününde orda tanıştığım bir kaç kişiye de aynı türden soruları sormuşlardi muğlak örgütle falan ilişkin oldu mu tarzında şeyler bende anlam verememistim neden sorduklarini yani sonuçta bağlantısı olan dahi söyler mi olduğunu.. Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum yani sorulan şahıslar bu örgütle bağlantili diye ama ben bir ön soruşturma yapıldığı düşüncesindeyim.
-
@gamzee ohaaa ilginç şaşırdım
-
@cerkes46 Dediğiniz gibi bi durum olsa ellerinde kimin bağlantılı olduğu bilgisi olsa kimseye soru felan sormazlar üzerini çizer geçerler diye düşünüyorum.
-
@reckless şimdi bu iletiye cevap verdiğine göre ve ilk mesajın olduğuna göre kim olduğunu çok belli ettin, neyse seninle tekrar bu başlık altında polemik yaşamak istemiyorum. Zira sicilin bu hususta çok kabarık.
-
@sweeney_todd Bir arkadaşada sormuşlar kaç kişi kalıyodunuz ? Faturaları kim ödüyordu? Faturalar kimin üzerineydi ? Faturaları nasış ödüyorsunuz ?Gibi sorular sormuşlar
-
@gamzee belki de öyle yapıyorlardır bunu bilemeyiz ki sorulan sorulara gelince yine orda tanıştığım biri odalarda kamera var mülakatlar kayıt altına alınıyor demişti soru sormadan mülakat yapılmadan elenirse kişi elbette hakkını arar kayıtlara baktırır bı şekilde. Tekrar diyorum asla burda kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bana da tuhaf geldi bu sorularin sorulması.