Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@ukraynali yazdıklarına katılmamak elde değil.En çok merak ettiğim şeyde sanki guy mülakat bekleyen herkes halinden memnun gibi geliyor olması.Anlamıyorum hiç bir şey yapmadan bekliyoruz ailemize karşı mahcubumuz.Beklettiği kişileri herhalde işi gücü olan kişi sanıyolar herhalde.İş uzmanlığıa gelince çaycı güvenlikçi gelir uzmanı olmuş diyolar ama beklmesi sanki ülkenin en stratejik yerine adam alnıyoruz.
-
@buyukbuhran Mülakatlar Eylül'de başlar arkadaşlar
-
@Priss Aaaa çok erken kimse hazır hissetmez kendini, ocak olsun rica ediyorum
-
@Priss aynen ben de katılıyorum ya Ağustos'un 15'inden sonra ya da eylül de ancak başlar
-
@Priss Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@buyukbuhran Mülakatlar Eylül'de başlar arkadaşlar
eylülde başlarsa harbi çüşşş
-
Sınav açıklandıktan 4 ay sonraya mülakat koymak nasıl bir bürokrasi örneğidir.Bu ne yavaşlıktır?
Ben kuruma baskı yapılmasından yanayım.Çünkü mülakatlar yapılsa bile bu vurdumduymazlıkla mülakat sonuçları 2 ay sonraya sarkar. -
Şuan bana gelen bilgiler bu doğrultuda bu kesin demek değildir. Daha erken olacak haberi gelirse buraya yazarım. Maliye içinde daha erken yapılması taraftarları var. Bakalım
-
Eylül olursa işe başlama 2018 başını bulur en erken, o zaman yeni guy ilanı eylül ekim diyenler hüsrana uğrayacaklar
-
Halen feto ile büyük bir mücadele var 1 yil oldu ohal halen devam ediyor ben ağustos da yapılacağı dusuncesindeyim o ekimde guy ilani bekleyenler daha cok bekler guy ilani gelmesi ayni bu yil gibi 2018 nisan mayısı bulur daha bizi atamadilar.
-
Arkadaşlar yılbaşından önce işe başlama olmaz zaten mülakatlar bitse bile eskisi gibi hemen 1 hafta sonra sonuçları açıklayacaklarını da zannetmiyorum o da sürer 1 ay falan resmen kaplumbağa hızında ilerliyor tüm kurumların atama süreci
-
@aksaclı @Cerkes46 neden hemen bu kadar olumsuz konuşuyorsunuz 2016 ya hiç guy gelmezdi sizin bakış açınızda kpss olmasına ramak kala açıldı , sizin mülakat sonuçlarını ve işe başlamanızı beklemesine gerek yok ilana çıkması için zaten uzun bir süreç ilan gelince işe başlanmıyor. Ben kasım-aralık gibi ilan bekliyorum keşke çift alımlı yıllar gibi olsa.
-
@MaxMin birader referandum olmasa zaten bu ilan gelmezdi hem bi zahmet koskoca bir yıl icinde bir 2000 kişilik alim yapilsin koskoca yilda sinav acilmadi stres sıkıntı mahvetti bizi artik o bir yilda iki defa guy içilma yillari geçmişte kaldi yanilmiyorsam 2015 de tek alim yapmıştı ben 2017 yılında bir guy olani daha geleceğine inanmiyorum
-
..........................
-
@Hipokrat tesekkur ederim hocam. Diger kankayada cok tesekkur ederim sagolun
-
@sofuoglu Dostum sgk ya mülakata kalanlarda çoğu kendi uzayan bu süreçlerinde güvenlik soruşturmasinin yapıldığı o yuzden sürecin uzadığını söylediler ben bizinde bu geçen zamanda yapıldığını gib in boş durmadığı kanaatindeyim yani feto vs diğer örgütlerle alakasi olan insanların mulakattan gecirilmemesi icin direk mulakatta elenmeleri icin ben g.soruşturması onceden kesinlikle yapıldığını düşünüyorum eger oyle olursa ağustos eylül soni gibi mülakatlar bitsede işe baslama hizlanir.
-
@Cerkes46 2015'deki gibi bir süreç olursa buna kimse sesini çıkarmaz. 10 Ağustos'da başlayıp,28 Ağustos'da tamamlanmış ve 29 Ağustos'da mülakat açıklanmış.Olması gereken ve ideali bu,sizin dediğinize katılıyorum.Mülakattan önce bir ön soruşturma maiyetinde bir araştırma yapıldığını ben de düşünüyorum,mülakatı kazandıktan sonra ise biraz daha geniş kapsamlısı oluyor.Valla süreç erken bitsin de güvenlik soruşturması için gerekirse 2 ay da beklenir ama sırf mülakatın eylül ayında olmasının planlanması sürecin de hantal bir şekilde yürüyeceğine işaret gibi geliyor nedense bana.Bakalım inşallah Ağustos ayı içerisinde başlar ve biter diye umut ediyorum.
-
Mülakat açıklandıktan sonra işe hemen başlanmıyo
-
@sofuoglu ben nedense bu güvenlik soruşturmasınin cok uzun süreceğini düşünmüyorum merkezi atamalarda iki ayi gecmis diyolar ama kişinin suan ne olduğu bellidir yani birinin terör örgütleriyle baglantisi varsa vardir yani soruşturma neden uzasin ki ? İnşallah bayramdan sonra gelir ilan.
-
@Cerkes46 inşallah kardeşim.Bugün mübarek gün bol bol dua edelim , en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alabilmek için
-
@Priss yeni ilanla ilgili konuşuluyor mu hocam ??