Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan Hocam bir cok şeye hakimiz ama bu mülakatlar ne zaman olacak bi o konuya hakim değiliz:)) simdi gib dilekçeye cevap falan vermez zimmi red falan 60 gün beklemeyelim
-
@Cerkes46 yok hocam 60 gün değil ne yaptın ya 15 gün içinde olumsuz da olsa cevap veriyorlar. Tecrübeyle sabit
-
@aycan aa ii o zaman ama 15 gün yine cok arasak daha ii değilmi acaba
-
@Cerkes46 o da olur hocam. Ben yarın GİB personel dairesini rahatsiz edeyim o zaman
-
@Cerkes46 eylül Aralık noluyor kanka bu tahminler nereye gidiyor böyle
-
@İnmyheart Şuan konuşulan Eylül dostum ancak dediğim gibi daha erken yapılsın söylentileri de var. Belki erkene çekerler ben de gelişme olursa yazarım
-
@Fabrizio Temmuz sonu ilan edilir diye düşünüyorum
-
@busus Belirsiz olan bişey yok dostum kazanmışsın mülakata hazırlanmaya başla bence mülakata hazırlık ders çalışmak değildir. kendine has doneleri var o yüzden erkenden başlayın
-
@Priss temmuz sonu ilan mı olur yapmayın hocam,1 ay var daha dile kolay Umarım yanılırsınız demekten kendimi alıkoyamıyorum vallahi
-
@sofuoglu dostum umarım ben yanılırım tabi ama şöyle düşün 4000 kişi. bunu idare etmek ve programlamak oldukça zor ama umarım daha erken olur çünkü bu mülakat vs olayları ne kadar geç olursa yeni alım da o kadar geri atacak
-
@Priss dostum sormasi ayip gelen bilgiler oyle diyorsun da bu duyumlar nerden geliyor onu da bi soylesen bize ? Gib ilk kez mi bu kadar alim yapıyor defalarca by kadar alim yapti 4000 bin kisinin mülakatıni ayarlamak zor is demissin lutfen kesin bilgi sahibi degilsen gelip insanların moralini bozma burda
-
@aycan Tamam dört gözle haberini bekliyoruz
-
@Hipokrat ne bilim kanka biri eylül diyor biri aralik diyor biri 4000 bin kisinin organize edilmesi cok zor diyor sanki gib ilk kez alim yapıyor neye göre böyle konuşuyorlar bilsem.. Dediklerine göre 2018 şubatı bulur bizi atamaları saka gibi:))
-
Az önce GİB i aradım mülakat tarihinin ne zaman açıklanacağına dair bir bilginiz var mı diye sordum. Telefondaki beyefendi, sınav kurulumuz henüz belirlemedi tarihi belirleyince size bildirilecek dedi. Peki sizin herhangi bir duyumunuz ya da öngörünüz var mı dedim. Yok ne yazık ki dedi. Burdan da bize ekmek çıkmadı anlayacağınız a dostlar
-
@Cerkes46 ben burda gelen bilgilerin kimden geldiğini daha önce çok kez yazdım merak ediyorsan biraz gerilere git kimden aldığımı gör burda isim verecek değilim. Gib ilk mi bu kadar alım yapıyor demişsinde sen bu ülkede değil miydin geçen yıl bi darbe girişimi felan oldu şuan da OHAL felan var bilmiyorum farkında mısın? İnsanların moralini bozma meselesine gelince burda beni az çok bilen bilir yeri gelir duyum boşa çıkar ama kimsenin moralini bozmam bozmadım da dostlar anlar beni sen bunları dert etme kendine mülakata kaldıysan ona çalış.
-
@Priss simdi senin nasil biri olduğun yada seni kimin nasil bilip bilmedigi daha önce neler yorumladığın hic mi hiç umrumda degil mubarek.. Ben senin gördüğüm yorumuna göre yorum yaptim 4000 kisinin idare edilmesi programlanmasi zor demissin ne yazdiginin farkinda degil misin sen ? ohalden dolayi güvenlik soruşturması falan desen eyvallah derim senin beni uyarmana gerek yok ben zaten çalışıyorum
-
@Cerkes46 Umarım en kısa zamanda atanırsın da ne demek istediğimi anlarsın dostum. hadi iyi çalışmalar
-
@aycan belirlenince bize bildirilenecegini bizde biliyoruz deseydin hocam :))
-
@Priss üstad verme bilgi. Bırak beklesinler. Bende birşeyler biliyorum susmak en iyisi. Çünkü çok boş sorular geliyor çokta vaktim Yok açıkcası. Hem bilgi verip hem suçlu çıkıyosun sen çalışan adamsın işinin arasında vaktini ayırıp bilgi veriyon zararlı çıkıyon.
-
@Priss üstad ne yapsan yaramaz boşver, biz biliyoruz seni eyvallah.