Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Dostlar bana da erken olacak gibi geliyor. Cumaya kalmaz umarım. Kalırsa da yapıcak bişey yok ama ben yarından itibaren her an tetikte olmalıyız derim. Hayırlısı ile
-
@priss baba büyüksün.. Salı günü de olabilir yani belli olmaz bu iş bakalım
-
@priss Salı günü olur inşallah. inşallah kazanırım 10 ekim 2015 te dershaneye başlamıştım inşallah 10 ekim 2017 kazanırım
-
İnşallah hak edenler kazanır. Nasip derim hep. Hak edenlerin nasibinde varsa masası bile hazırdır. Pazartesi sendromlarına merhaba demenin vaktidir
-
@priss hocam biz dün arkadaşla gibin önüne gittik Işık'lar yanmıyordu haftasını çalışma Yok dedi güvenlik abi. Siz çalışma var dediniz Aklımda soru işareti kaldı.
-
@adnan-ötüken var dostum güven bana
-
@priss eyw hocam. Var mı Yen'i bir haber sureklı güncelleyin duruyorum sayfayı
-
@adnan-ötüken şuan için yok
-
@sweeny_todd tuğrul hoca seni ifşa etmiş
-
@priss hocam bu gece uyku tutmaz beni gib'in önünde yatasım var o derece nolur güncel birşeyler duyarsan bizi habersiz bırakma eyw herşey için
-
Yahu bişeyler yazsanıza. Bi on dakika yeni ileti olmayınca sanki açıklanmasına 1 ay var gibi hissediyom.
-
@priss atanalım da hocam o pazartesiler bal kaymak gelir düğün olur bize :))
-
Az kaldi:)
-
@smith kendini 10 ekim 2015te başladım diye şartlayıp durma hocam ikidir denk geliyorum süreç zaten yıpratıcı Allah korusun ama olmazsa çok zor toparlarsın naçizane fikrim..Ben de ekim 2013te yazıldım dersaneye Sen boşver onu bunu hayırlısı neyse o olsun inşallah..güzel haberlerini görmek dileğiyle:)
-
@Priss
Pazartesi-sali-carsamba-persembe-cuma-cumartesi-pazar sendromunu pazartesi sendromuna indirebilirsek bizden iyisi yok -
buradaki kişilerin yüzde 95i en az iki yıldır atama bekliyor.ben şahsen çevreyi görünce halime şükreder oldum.bence hayırlısı deyip sonucu beklemek .olmazda tabiki de kötü olur.toparlama süreci uzun olur .
-
biri vardı cuma günü akşam vakti GİB'in ışıkları yanıyor şimdi ben de yenimahalle sapağından oraya gidiyorum diyen. Sonra hiç sesi soluğu çıkmadı acaba kamp falan mı kurdu oralarda yoksa ben mi gözden kaçırdım yazdıklarını
-
@aycan
Angaralı Muratti galibayazmadi bidaha:) -
@sweeney_todd meşhur olmuşsun hadi yine iyisin
-
Yarından itibaren heyecanlı bekleyiş olucak