Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@köyün-ağası ben misal verdim onu hadi 1000 degil 10 olsun yada 50 atananların ise baslamalarin baslamasi icin sira gelen yedeklerin soruşturulmasınin damı sonuclanmasi beklenecek benim asil sorum bu sonuçta herkez ayni zamanda baslamicak mi ? En son ki sgk nasil oldu bilen varmi mulakat sonuclari aciklandiya mulakati gecenlerin yapilmis mi oldu soruşturmaları?
-
herkes aynı anda başlamaz soruşturması bitenleri çağırırlar parça parça belki yedek aday bile senden önce başlayabilir soruşturman geç neticelenir ailen geniştir vs geç başlarsın bu değişiyor ben memurum benim soruşturmam 2 ay sürdü mesela ama soruşturması hala gelmeyen memurlar var 5 ay oldu burda bi standart yok malesef. bence mülakat öncesi tüm adaylara yapılır soruşturma zaten başvuru esnasında tüm bilgileri verdik mülakat tarihlerine kadar da bitebilir neden atandıktan sonra kişiyi atmakla uğraşsın ya da başkasının hakkına girilsin mülakat aşamasında elenir yedek veya asil bile olamaz bu kadar basit.
-
@Cerkes46 bana sgk için mantıklı gelen şey kabine değişikliği işleri fln vardı bakan da risk almak istemedi bence o yüzden açıklanmadı
-
@alpagu Bende senin gibi düşündüm dostum sonucta bütün bilgilerimiz mevcut sistemde ailemiz deki bireyler de dahil ben şu siralar dahi soruşturmaların yapıldığı dusuncesindeyim. Parca parca ise başlandığını bilmiyordum bak
-
@ucanizmirli Bence alakası yok senin dediğin cok basite kaçar devlet işleri o sekil mi yürür yapma bro.
-
@ucanizmirli güvenlik sorusturmasi nedeniyle bizim sonuçlar geç açıklandı kabineyle falan alakası yok. Mülakat sonrası gayriresmi olarak herkes sorusturuluyor ona göre sekilleniyor listeler.
-
@Cerkes46 şöyle düşün bakan onaylasa ve görevlere başlansa ardından bunlardan biri fötücü çıksa sorumluluk bakanda kalır. Gitme ihtimali olan bi bakan bu topun altına girmez
-
@ucanizmirli cok basit düşünüyorsun güvenlik soruşturması ile Bakanin atamasının ne alakasi var soruşturma zaten olumsuz cikmissa çıkmıştır yok bu topun altina giremez falan devlet işleri senin dedigin gibi basit işlemiyor
-
@Cerkes46 2013 ten sonra memur olan kaç kişi ihraç edildi ? Memur olduklarına göre onlarında soruşturmaları olumluymuş fakat gene de fetöden ihraç edildiler dimi. Yani şartlar her an değişebilir. Bakanın ne alakası var konusuna gelince de atamaları en son bakan imzalar nsl ne alakası. Adam diyo ki "bnm gitme ihtimalim var bu riski ben niye alayım bu yüzden, yerime gelen alsın sorumluluğu"
-
@ucanizmirli israrla dediğinin doğru olduğunu ispatlama pesindesin kardesim bakan ne alaka derken soruşturmayı mit yapıyor bakan ne alaka kişinin olumsuz sonuclanmissa soruşturması ona bakarsan 80 de ise giren adami attilar isten verdiğin örnek mi Allah askina güldürme insani :))
-
@Cerkes46 peki sen söyle kardeşim niye uzun sürüyo bu kadar mülakatlar, soruşturmalar
-
Ben de etraflıca sorusturuldugu kanaatindeyim
-
Mulakattan once sorusturulmasi bana da sacma geliyo binlerce adamla niye ugrassinlar
-
fikrin yok bari fikri olana karşı çıkma dimi. gülmeye devam et
-
@ucanizmirli bak sendrn en az 7 8 yas büyüğüm sana fikrimi söyledim yazdiklarin ici boş seyler olduğu icin artik kestim cevap vermeyi ama maalesef anlayamamissin.
-
Kabine değişikliği ile ilgisi yok etraflıca soruşturma olduğu açık
-
@Mimar mulakat aciklama öncesi soruşturma yapilmasi fikri sgk mulakat sonuclarinin geç aciklanmasi dolayisi aklima geldi ve mantiklida aslinda çünkü hertürlü bilgi ellerinde hem bu terör örgütleri ile baglantisi olan insanı mulakattan gecirirlenmi sanılıyor bu saatten sonra tabiki hayir hem o kadar kisi dediğin sgk 1500 olsun guy da 4000 kişi olsun devlet icin cok zor bir durum olacağını düşünmüyorum ben hem bu insanlar yarin öbürgün tekrar bir komisyon karsisina gelebilir onceden ne olup olmadıkları bi sistemde kaydedilmesi gayet mantikli biz bunlari dusunmeden önce devlet bunlari çoktan düşünmüştür.
-
@ucanizmirli yedek ayırmanın esprisi budur zaten
-
Güvenlik soruşturması adreslere yakın emniyet yapar adam adresini verdi ama başka yere gitti taşındı nasıl bulacaklar uğraşacaklar evrak oradan oraya mı gitcek ben diyorum ki
Mülakatı yaparlar ama sonuç açıklaması önceleri gibi 2 gün değil 1 ay sürer -
Bizlerin sandığı gibi böyle derinlere inerek araştırma yapmıyorlar ,mit e gitmiyor bence sgk guy falan,emniyete gider hadi mit e gitse bile bir tuşla dökülür herşey bu kadar üzüm sürmesi emniyette beklemesi ve herşey bitip bi de kurumda beklemesi diye düşünüyorum