Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aylin kız sen nerdesin dün goy goyun dibine vurduk eskiler toplanık sen ortada yoktun
-
@aycan erkenden uyudum, bekleyince o ilan gelmiyor:)
-
@aylin uyu uyu bir iki gün sonra uykusuz geceler başlayacak hazırlıklı ol
-
@zenginmemur lüx daireyi unut kardeşim standarttan ayrılma avcılar,beylikdüzü, Küçükçekmece, bahçelievler, buralarda 1000 liraya güzel bi ev bulursun. Hatta 1+1 ararsan daha ucuza bile bulursun. Bizim şuanki ev 3+1 site içerisinde 1000 lira. Birikim yapmak istiyorsanda ev arkadaşı bulursun herşey 2ye bölünür
-
Resmen eli kulagında çoğumuzun en az 2 yıllık emeğinin karşılığını alma vakti bugün yarın
-
Bugun kurumu aradim mahçubiyetlerini bildirip özür dilediler ve en kısa zamanda açıklayacaklarını bildirdiler.
-
@angarali06 biz arayınca siteyi takip edin deyip sinirleniyorlar senden nasıl özür dilediler:)
-
Merhaba arkadaşlar. @Angarali06 arkadaşında ima ettiği gibi kurumu aramanın bir manası yok bitirildiği takdirde açıklayacaklar. Bu iş çarşambayı geçmez içinizi rahat tutun. İyi günler.
-
benden de helallik isteyip özür dilediler. baya sesi falan titriyordu çok mahçuplar
-
@düsenberi affetsiydiniz
-
@düsenberi açıklasınlar da hemen affedelim:))
-
Haftasonu çalıştılar ise ve de az alım yapan illerin sonuçları geçen cumadan belli ise bence bu iş bugün biter, her an her şey olabilir
-
Yalniz telefona bakanlarda bayagi bi ilerleme var, sanırım diğerleri terfi ettiler yenileri geldi kibarca red etmeler, arayana elimizden geleni yapiyoruz demeler falan
Şimdi bir amme hizmeti sunmak istiyorum. Devamlî gib sitesini yenileyenlere bir guzellik yapalim. Android den WEB ALERT programini indiriyorsunuz. Bu program herhangi bir sayfada değişiklik olduğunda size aninda bildirim yolluyor. Indirdikten sonra gib sinav duyurularina girip, sayfanin link ini kopyalayip web alert programindaki yerine yapistiriyorsunuz.. ayarlardan, sayfa yenileme sıklığını da ayarlayin. Isterseniz program 5 dakikada bir baksin, isterseniz saatte bir veya gunde bir falan. Siz de rahatça arkaniza yaslanin ve sonuçlarin aciklandigi bildirim olarak cebinize gelsin...
Aklına yatmayan, yapamayan arkadaşların soruları için buralardayim kolay gelsin. -
@davetsiz valla sonuçlar ilk önce bana geliyor. hiç de sayfa yenilemiyorum. dpb den ilanlar bile anında geliyor.
-
@james-buchanan dediğim şekilde mi yaptiniz hocam. Nasil geliyor
-
@pozitifdışsallık dostum haklısında olmuyo işte ne zmana kadar hayatımız hep düşünmekle gececek.Hayat kaçıyo yaş ilerliyo bütün güzellikler niye bizlere uzak kalsınki.Gelir uzmanlığı Öyle bi anlatılıyoki İSTanbulda hiç bir şey tamam Kazancı az olabilir o zman biz niye 2.5 yıldır bu iş için ugrasşıyoruz kafamda daha sınav sonucu acıklanmadan deli sorular farklı duygular içindeyim
-
meurlugun neresi güzel diye bi başılk vardı bn oralarda takılıyık biraz yine efkarlandım
-
@davetsiz dpb linkini ve gib linkini yazdım.
-
Dünden beri girmemiştim, o kadar çok konuşulmuş ki açıklandı mı diye kısa süreli şok yaşadım yapmayın şöyle şeyler
Bengidönüşün sinirleri çok bozulmuş ayıptır diyin de açıklasınlar artık perişan olduk yeter. -
@bengidönüş gelecek güzel günler yakındır az daha sabır