Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@daniel1907 yarın açıklanır diyorsunuz yani?
-
Bu başliktakiler hep istanbulcu mu acaba. Ankarayi kimse yazmadi mi arkadas
-
Hadi inşallahhh..bi an önce açıklansın da yolumuza bakalım
-
arkadaş doğru söylüyor.. yarın listeler hazır olacak.Açıklaması Çarşamba öğle vakitlerine sarkabilir.
-
@safitürk69 hadi hayırlısı
-
@hazals bekliyoruz umarım gelir
-
Seçim sonuçlarını bekleyen siyasi partiler gibi olduk yok şuralar bitti buralar yüzde 90 kaldı
-
@halilhy
Hay Allah seninde guldursun bu cok iyiydi sandiklarin cogu acilmis -
@1903bjk kesin sonuçları da öğrensek süper olacak
-
Grip olmama rağmen ter bastı.
-
@zeljkobra aynen ya kesinlikle berbat bi durum.Yani tamam yedeğim en azından hala ümit var diosun ama böyle bir kişiyle kaçıncaz da fena oluyor.Nasip değilmiş bu sefer asil oluruz inş:)
@sofuoglu 2014ten önce aynı il için açılacak yazılı sınav tarihine kadardı ama 2014ten sonra 1yıl şartı geldi sonuçlar açıklandıktan itibaren 1yıl süresi var.Arkadaşın dediği gibi 1yıldan önce tekrar Aynı il için alım olursa o zaman da yanıyor hakkın ama 1 yılda iki guy artık pek görülmediği için o ihtimal dahilinde değil:) -
dostlar keşke hepimiz kazansak.
-
@tugayç iyi olur hastalığı atarsın hocam
-
@halilhy Sandıklara sahip çıkalım
-
@halilhy mühürsüz referanslar dahil olmasında
-
@smith açık sayım gibi sonuçlar önümüzde değerlendirilse fena olmaz aslında
-
@halilhy atansam tüm viruslere benden çay
-
@sweeney_todd sence olmama gibi bir ihtimal var mı
-
@halilhy dönüyor aga her daim düşüncem bu değişmez herkes birileriyle görüştü ama ufak ama büyük ben bile ulaşmaya çalıştım
Ancak memurum bir kurumda a.ş olan annem hasta olmasına rağmen tayin olamadım o derece tanıdık bilgim 3 yıldır red yiyorum işle beraber 3 senedir mülakata girmiyordum en son Muğla’dan elendim sonrasına spekülasyonu bol olup yüksekten kapatan istanbula puanım yetmedi ders çalışmak bir noktadan sonra zor üstü üste elenince aynı derslere çalışmak biliyorum ediyorum diorsun akşama kadsr yorulma gene olmayacağını düşünüyorum şahsen üç soru ikisini bilmiyorum dedim birine cevap verdim neden ayrılıp buraya gelmek istiyorsun sorusu tek umudum sayı çok araya sıkışmış olablr miyiz kazanırsam da 700 şerden sıraya girmişimdir yoksa yedek medek hikaye -
Olmazsa hayırlısı diyecekler orası hayırlı değilmiş diyecekler boşver 32 yaşındasın evlen işine devam et diyecek tipler çıkacak ona ayar oluyorum bizim halkımızın kafa yapısı bu 3 dakkada adamları çözdülerde yüzde 90 belliymiş listeler geliyordur hakkı olan aşağıya kayıyor vb ne diyim ki
Arkadaşlarım da elenirsin referansın Yok artık iş siyasete dökülmüşken şanslı ufak kesime dahil olabilme olasılığı nedense az gelior
Çalışan bir insan olarak emek vermiş bir insan olarak 2009 dan beri vicdanım rahat tek yaşam iş yoğun kurumda üstüne ders kütüphaneye gidip çalışmalar pc kullanmasını bilmeyen yöneticilerle insan pes diyor