Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@priss hocam sizin bizler için ugrasmaniz yeterli bu sonuç ha Çarşamba ha cuma aciklansin yeterki sonu güzel olsun
-
@Priss biz raziyiz hocam sizden artniyetlilere firsat vermeyiz
-
@friedman98 allah razı olsun. Ben her zaman uğraşırım dostum sorun değil
-
@brzezinski allah razı olsun kardeşim
-
@priss Allah razı olsun hocam inş bir an önce açıklanır biter bu dertlerde yüzümüz güler
-
@merveek de ayrı
-
herkez değil herkes , tutuyordum kendimi bunu düzeltmemek için:)
-
Olumsuz olcagina dair dusuncem ve hissiyatim agir basiyo ama bi yandan da diyorum ki belki de 2-3 gun sonra bi işim olcak ve sonraki sabaha bunun mutluluguyla uyancam:)
-
@aylin bizim buralarda herkeş diyen de çok :))
-
@priss kardesım elınden gelenı yapıyorsun Allah ısını rast getırsın ancak ben o ırtıbat kurdugun ustada da kendı adıma tesekkurlerımı ıletmenı rıca edecegım.Ne var ki istese bellı degıl vs vs dıyerek ısı suruncemede bırakabılır ve bızım bu belırsızlıklerle dolu surecı daha da zorlastırabılır.Herkesın hakkında hayırlısı olsun tekrardan sagol bılgıler ıcın
-
@sempaty35 ben sizin gıyabınızda her zaman teşekkür ediyorum sizin yerinize dostum. Üstat ciddi manada öğrenci dostu bir insan. Çok uzun zamandır kendisini tanırım aile dostumuzdur hep yardımını gördüm. Referans torpil manasında değil zor zamanlarda bize çok destek oldu. Zaten kendisi referans olaylarına karşı nadir üst kademe insanlardan biridir. Yardımcı olur her daim iibflilere
-
@Priss dostum takılma ya sen üzerine fazife olmayan şeyi kendine fazife edinmişsin bu bile yeter. Kuzey unutmaz
-
@darkpassenger The King in the North
-
Hocam sen mhuy muydun mhu mu? @Priss
-
@sınavstilisti bu hesabı iki kişi kullanıyor biri mhu biri mhuy ben mhuyum
-
puanlari siralamak bu kadrmi zor anlamadm.
-
Arkadaslar şu an sistemde yazili puanimiz yaziyor şimdi onun yaninda sözlü puanimiz da yazacak mi bunu bilen var mi ? Geçen sene böyle bir şey yoktu. Hani 850 kişiye tek tek bakmak beni öldürecek o yüzden soruyorum.
-
@davetsiz zanntmiyrm yazilacagini.
-
@davetsiz Yazmazlar, bilgi edinmeye sorarak 15 gün içerisinde öğrenebilirsiniz ama.. Bana 71 vermişlerdi.. Sormak isterdim üstadlara; Neden 70 değil de 71
-
@zeljkobra 71le olmadı mı? hangi şehirdi?