Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zeljkobra hangi ili secmistiniz acaba?
-
@gokhangermen hahaha tevafuk oldu
-
@gokhangermen Olmadı maalesef.. 2. yedektim. Sıra gelmedi
-
@priss güzeel Sonuç olumlu olmazsa yanık türküm belli : Çarşamba’yı sel aldı
-
@Priss Priss bey bu ay sonu mhuy geliyor mu bir ara gelecek gibi bir mesaj okumuştum ama
-
@zeljkobra benim de 14. yedekti 13. çağrıldı sıra bana geldi darbe oldu:) nerde bir yedeklik muhabbeti görsem aklıma gelir canım sıkılır
-
@zeljkobra hakikaten 70 değil de neden 71 ben de merak ettim
-
Arkadaşlar bu yedeklerin süresi bir sonraki ilana kadar mı yoksa belirli bir süresi oluyor mu
-
215 kadar yedek olacak istanbulda kaça düşer sizce????
-
@maliyeciniz Benim de önümdeki kişi işe girmişti. Sadece 1 kişi gitse beni çağıracaklardı. Alınanlar arasında Fetö'den ihraç olan oldu. Ama 1 yıl dolduğu için çağrılmadım
Yedekli arafta kalmak gibi bişe, gelir mi gelmez mi diye insanın ömrü tükeniyor.. -
@sofuoglu Yedeklik süresi 1 yıl ama diyelim ki sonuçlar açıklandıktan sonra ilan geldi ve İstanbul tekrar alım yaptı. O zaman yedeklik yanar..
-
@zeljkobra
Off çok büyük talihsizlik olmus uzuldum ama vardir bi hayr:(( insallah bu sefer asil listesinde adinizi gorursunuz:) hangi il bu arada? -
@1903bjk İstanbul bu sefer. Bi önceli ili kötü hatıralar arasında bıraktım :))
Sizin de İstanbuldu sanırım -
@zeljkobra yedeklerin şansı sgk ve vmy'nin sürecinin işleyişine göre şekillenecek o zaman inşallah onların süreci de erkenden biter de daha fazla insan nasiplenir
-
@zeljkobra
Aynen istanbul:) gecmisi bosverin insallah guzel olcak hersey:) -
Öncelikle herkese iyi akşamlar..Değerli bir büyüğümün söylediğini aynen aktarıyorum : "istanbul dışında kalan illerin listesi belli,istanbul da %85-%90 oranında kesinleşti.Yarın mesai bitimine kadar tamamlamaya çalışıyoruz.Arkadaşlar haklarını helal etsinler beklettiğimiz için." Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
-
@daniel1907 buralar şimdi karışacak vaziyet alın İnşallah dediği gibi olur hocam
-
Hazır değilim ben daha o listeyi açmaya
-
@bıçak-sırtı olacak inşallah
-
Noluyor kankalar listeler belli deyince her seferinde tribe giriyorum