Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mmrtz, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
arkadasa katiliyrm fazla hayal kurmamkta fayda var. ins hak eden kazanir.
İnşallah hak eden ve gerçekten daha çok ihtiyacı olan insanlar kazanır.İnşallah adil bir mülakat sonucu ortaya çıkar.
-
abi herkezin ihtiyaci var herkez cok emek verdi 3 senedir ugrasiyorz. alh yardimcimiz olsn.
-
Bende zerre kadar heyecan yoktu ama bana da bulaştı
-
O değil de trtsporda ampute milli takımın maçı var o kadar güzel oynuyorlar ki. Şu hayatta umidin kaybedilmemesi gerektiğinin resmi. O adamlar karalar bağlamıyorsa bizlere ne olursa olsun bağlamak yakışmaz.
-
Eskiden önce gibin binasına asılıyordu kazananlar listesi sonra siteye düşüyordu şimdide öylemi acaba??
-
Bugüne kadar süreci heyecanla bekledim. Artık yerini stres aldı ve içimde bi huzursuzluk var hayırlara çıksın inş..
-
sonuç beklemekte 2. Ruh haline girmiş bulunuyoruz yeter artık açıklansında ne olursa olsun mod on :)))
-
@atiba mükemmel hocam gerçekten izlerken tüylerim diken diken nasıl hırs ve azimle mücade ediyorlar. Taraftarımıza da helal olsun gerçekten müthiş destek veriyorlar. Bunları görünce diğer ruhsuzlara ister istemez bir kaç kelam edesi geliyor insanın da neyse...
-
@atiba gözlerim dolu dolu izliyorum o kadar güzeller ki arada spiker neden sakat kaldıklarını da anlatıyor ya..Allahım neler var hayatta hiç ders almıyoruz.O kadar inançlılar ki,o kadar yürekliler insan kendi derdinden utanıyor.Helal olsun, gol de gerçekten mükemmeldi. Bi de 21.45teki maçı izle yazık çok yazık!
-
@smith şiddetle katılıyorum
-
@balans-etkisi Hayır o eskidenmiş.
-
@atiba
Iyi ki soyledin. Actim izliyorum cok duygulandim. Nolursa olsun pes etmemek, hayattan kopmamak lazim. Helal olsun onlara -
@sofuoglu Valla kardeşim onları boşver kelam etmeye değmez ruhsuz herifler.
-
@1903bjk Kesinlikle Allah ümit kesenleri zaten sevmez ve bizim kesmek için bi nedenimiz bild yok ekrana bakınca.
-
@maliyeciniz ciddi mana da söz de millî takımdan iyi oynuyorlar bence.
-
Bazen olur diyorum bazen olmaz diyorum ruh halim alt ust
-
@atiba abartıyor musunuz acaba diye açtım ağlıyorum şu an.
-
@monetarist bende de durum aynı sağlığımız bozulucak biraz daha beklersek hem ruhsal hem bedensel bazen abartıyorsun diyorm kendme ama yinede engel olamıyorum beni mahvetti süreç
-
Dostlar belirsizlik çok kötü.. Kafa hidiyor keşke cuma kesim dense ona göre beklesek.. Şimdi ne gün bilmemek kötü. Yarjn denilse ona göre beklesek.. İşte kurum da çok yere göre iyi.. Açıklıyor çok bekletmeden.. Cuma açıklandığında listede olanlar ne şanslı.. Kaybeden de nasip.. İnş bi daha nasip demek zorunda kalmayız
-
@balans-etkisi hocam sizinde Kocaeli sanırım