Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@duranvarlık kardes salı gecesi derken pazartesiyi saliya mi yoksa saliyi carsambaya bağlayan gece mi ?
-
@mehlikasultan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@duranvarlık Dile kolay hocam 5 AY ...
Ne 5 ayı tam 20 ay oldu bekliyoruz
-
@merveek yarin gece arkadaslar yani kiz bana oyle dedi telefonda gece 1de aradi haberi almis:) insallah uzatmazlarda sali yada persembe artik farketmz bu haftaici aciklansin
-
-
@duranvarlık hayaller suya düştü
-
@duranvarlık Bilgi verdiğin için teşekkürler salı yada perşembe fark eder kardeşim ya çok bekledik tez zamanda açıklanıp kazanmamız dileğiyle.
-
@smith insallah kardesim bende bekliyorum ama sgk gibi 70 75 gun bekletseler napardik.buna şükür
-
Eskiden memurlarda ya da facebookta günü gününe bilenler olurdu bilgi çok olurdu nerde oo eski zamanlarr
-
@duranvarlık Haklısınız kurumlara memur alımlarındaki süreç yavaş ilerliyor maalesef hayırlısı olsun.
-
@duranvarlık Allah razı olsun hocam bilgi için
-
@duranvarlık kardeşim Arkadaşınla daha rahat konuşabilirsiniz tekrar sorabilirmisin. Seni gece 1 de arıyorsa demekki haberi gece almış komisyon çalışmalarını bilen biri olabilir. Ankara yağışlı gösteriyor ama ona göre gib'in önüne gidecek senden bi hayırlı haber daha bekliyoruz lütfen tekrar sorabilirmisin
-
@merveek estafurullah hocam biri yazdiginda ne kadar umutlaniyor insan hepimiz heyecanla bekliyoruz...
-
@adnan-ötüken aynen sayfayi ss alip attim kardesim simdi bakalim ne diyecek.
-
kimse ustune almasin ama kimsenin sozuyle hareket etmeyin biz cok duyumcu gorduk.allhtan hayrlisi benim tahmin carsambadan once aciklanmaz cuma yuksek ihtimal.
-
@priss kesin yarın mı açıklanacak.
-
Kaç gündür kendi kendimizi trollüyoruz bugundü yarındı diye
-
Arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun,uzaktan izliyordum süreci katılııyım dedim..Umarım her şey gönlümüzce olur
-
En son perşembe açıklanmıştı 6 7 gibi bir hafta boyunca gibin önüne gidenler vardı ama bekledik elden bir şey gelmiyor bekleyeceğiz
-
@adnan-ötüken simdi aynen sunu yazdi
" canim ben ustada sordum ne zamana aciklanir diye ustad suan kurum mtv indirimiyle ilgileniyor fakat komisyondakiler kendi islerini bitirecek sali gunu veya gecesine yetistirmeye calisacaklar buyuk iller kaldi dedi." Yazmis ilaveten "Komisyondakilerin hizina bagli net tarih ne ustad verebilir ne ben biter bitmez yayinlayacaklar "dedi.Ben ogrendigimi yazdim arkadaslar bende sizin gibiyim denileni aktardim.Duyumcu falan degilim her yazilani 4 gozle okuyorum ben biseyler ogrendim sizleride rahatlatayim diye yazdim.Itibar edip etmemek size kalmis. -
aciklanma olaylari artik sarkiyor malesaf ben dua ediyorm bir dahaki haftaya kalmaz.ins yanilirm erken aciklanir.