Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bugun gib i arayan oldumu acaba
-
Kalbim pat pat atmaya başladı heyecan dorukta
-
bitirdiğim sigara paketinin haddi hesabı yok gib kanser olmadan açıkla artık....
-
Annem siteyi takip etmeye başladı günaydın anne diyorum daha açıklanmadı diyor güleyim mi ağlayım mi bilemedim
-
@aylakkafam ayni benim annem disaridan geliyorum,bekledim bekledim açiklanmadi diyor sabah günaydin diyorum baktim da açiklanmamis diyor
-
@guyman tazminat davası açalım ciğerlerimizin aldığı tahribatın bir karşılığı olmalı........
-
Yahu inşallah şu forumda hepimiz kazanırız da burası şenlik yeri olur,as bayrakları as diye dolanırız dört bi yandan:) Ben listeden çok her rumuzun 'oldu bu iş' diye yorumunu bekliyorum inşallah️
-
Ben bugün için ümitliyim açıklanacak gibi geliyor son yüzde 15 ilk kısmı da bitirip açıklarlar inşallah
-
@by123 bütün bunlara bir de sonuç kötü olursa annem üzülür stresi ekleniyor ya insanı en çok yıpratan da o umarım bütün anneler için hepimiz için olumlu sonuçlar olur
-
@fact0riel aslinda en iyisi haftaya pazartesi is basi yaptiracaklarki bu kadar beklemeyi unutalim yoksa ocak 2018 e kaldik eger olumlu olursa
-
@zenginmemur olumlu olsunda ben seneye başlamayada razıyım artık onu düşüncek durumda değilim
-
@aylakkafam Ben ilk guyumda Antalya yazmıştım mülakata girdim çıktım anneme dua et bol bol dedim liste açıklandı adım yok annem oh dedi.Adım yok diom kız dedim'yavrum Antalya çok uzak sen daha küçüksün,safsın kandırırlar diye ben kazanamaz inşallah dediydim' demez mi:)) o gün bugündür annemden dua istemem:))
-
@dersaadet kusura bakma çoğunluk diyeyim
Şahsen kimsesiz kazanırsak takdir edeceğim kendilerimi ondan ümidim yok umarım yanılırız -
@bengidönüş
İçmeyin, çekirdek çitleyin:D -
@maliyeciniz Anneler anneler biz bu yıl uzaklık konusunda anlaştık diye biliyorum ama bakalım sonuç sonrası ne der
-
@maliyeciniz ben de ananemden dua istemem. Tüm uyarilarima rağmen herkese dua ediyor 3500 kişiye
-
Saçlarım ağardı
-
Hadi GİB güldür annelerin yüzünü:)(olmayanlarinkine rahmet diliyorum)
-
@davetsiz öyle bi durum bende de mevcut hatta yakın arkadaşım bireysel dualara başlasan olacak bu iş 3 yıl boşa gitti hep diye dalga geçiyor yani şu süreçte hepimizin hakkı gibi geliyor bana da
-
Benim çevremde de söyle bir durum mevcut.”benim içime doğuyor oldu senin iş “.insanın stresi iki katlanıyor.ayrıca sizin içinize doğan niye benimkine doğmuyor.rüyada görenler vs....