Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sweeney_todd inşallah en çok hakedenler en çok ihtiyacı olanlar kazanırlar
-
Mülakata istanbul için 22 eylülde girdim daha önce de sürekli takip ederdim forumu ama son 4 5 gündür her sayfayı her iletiyi her kelimeyi dikkatlice okuyorum. O kadar benziyorki duygular hayatlar birbirine. Gün içinde değişen bir ruh halim var ki sormayın. kah mutluyum kazandığımı hayal ediyorum kah olumsuz olma ihtimali geliyor ciğerim parçalanıyor velhasıl kelam beklemek çok zor.. Allah herkesin gönlüne göre versin. @Priss 'e ayrıca teşekkür ederim..
-
@kürşad-atilla pris reis var diyorsunuz da adam cumaya kadar aciklancak diyor en gec, sonra yeni haber var mi diye soruyorsunuz.
bu sefer gun soylese net olarak saatten haber var mi, duyum var mi
saat söylese dakika, saniyeye kadar gidecek gibi.
bunun defalarca girmekle ilgisi hiiiç yok. hayır ben de yillardir işsizim, a grubu diye tutturdum diye hicbir ise de girmedim, yani gayet vahim durumdayim ama ucuna gelmişim sabrediyorum.sürekli duyum var mi sorularini gormekten baya gina geldi.
-
@stefanzweig Ya kardeşim Allah için suyu bulandırma insanlar merak ediyor işte bende şuanda bi işte çalışmıyorum 2014 ten belli işsizim yani bi tek sen aynı durumda değilsin.
-
-
@stefanzweig İnsanlar forumu niye kullanıyor kardeşim bi bilgi var mı bi duyum var mı tabi ki insanlar soracak herhangi bişey var mı diye çok rahatsız oluyorsan insanların sorularından foruma girmezsin olur biter.Giriyon bi laf atıyon ortaya gidiyon sonra tekrar gelip bi laf atıyon derdin ne yani.
-
@stefanzweig Ayrıca suyu bulandırma deyimi senin gibi gelip ortalığı karıştıran amaç saptıran insanlar için kullanılıyor.
-
@smith derdim “defalarca”boyle saat ve gun kovalayan zayif insanlarin dogal seleksiyon ile elenmesi? oldu mu. baska cevap yazmazsan sevinirim.
-
Bu forumda biri çarşamba demiş facebook da gördüm doğruluğu nedir tüm iller belliymiş istanbul un %15 ı hariç
-
@stefanzweig Zayıf olan biri varsa sensin o kadar güçlü iradeye sahipsen insanların fikirlerini düşüncelerini neden eleştiriyosun.Oku geç kim ne yazmışsa yazmış.
-
Arkadaşlaar stresı birbirinizden çıkarmayın lütfen sonra sayfaları takip etmek zor oluyor.
-
Mardin var mi
-
@balans-etkisi evet hocam son gün girdim bende , hakkımızda hayırlısı olsun
-
@senyoraj hayırlısı hocam bi kaçgüne açıklanır zaten
-
Günaydın kahve milletinin güzel insanlari
Mülakatların tarihi belli olduğu günden beri anlamsız bi şekilde 10 ekim günü doğuyordu içime, millete bile 6 ekimde bitecek 10 ekime kadar belli olur diyordum. Hissediyorum bugün bu dananın kuyrugu kopar. Saat olarak da 18.45 @karakalpaklı -
@atib sana da günaydın kardeş benim doğum günüm bugün umarım en güzel hediyeyi alırım
-
@campanella hadi inşallah,:)
-
@sweeney_todd herkes deme şahsen ben görüşmedim
-
@campanella 8 aylık doğmasaydım ben de bugünler doğabilirdim ya beni de sayın nolur
-
10 uncu ayın 10 uncu günü saat 10 buçuk