Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
arkadaslar merhaba.Bu güvenlik sorusturması muhabbeti nedir,biz mülakata girdiğimiz sabah bizimle ilgili komisyon neler biliyor yardımcı olur musunuz lütfen...
-
@daniel1907 eyvallah hocam eksik olma
-
-
@ölümüneevetrte o nickname ile başına bir şey gelmez merak etme
-
@davetsiz inşallah hocam Allah nasip eder de kazanırız ve karşılaşırız
-
hocam konuyu sapıtmayalım lütfen.Ben bu süreçte yeni olduğum için yardım ıstıyorum...
-
@ölümüneevetrte affedersin ben de işte gerginliğimizi dağıtmaya çalışıyor fırsat yakaladıkça böyle arkadaşlara sorulan sorulardan ve mülakat esnasında hissettiğim kadarıyla hakkımızdaki, hatta ailemizdeki her türlü bilgiye sahip oluyorlar. Seçildikten sonraki süreçte gerçekleştirilecek soruşturmanın kapsamı nedir onu bilemiyorum ama.
-
@daniel1907, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Çok az kaldı çok az.Son 48 saat arkadaşlar.Yarın açıklanırsa şaşırmayın.Açıklanmazsa perşembe günü telefonu iki elle tutun.Çünkü iş sadece imzaya kaldı.Cumaya kalmayacak inşallah Bu gece rahat uyuyabilirsiniz.Hayırlı geceler.
Bütün günleri saymışsın kardeşim maşallah bizde bu hafta açıklanacağını tahmin ediyoruz aşşağı yukarı kesin bildiğiniz bişey var mı diye sormuştuk.(çarşamba da olabilir perşembe de olabilir inşallah cumaya sarkmaz bi haftasonunu saymamışsın kardeşim.)
-
@holywind Tesekkür ederim. Peki kazandıktan sonra ne kadar sürüyor ki sorusturmamız
-
@smith kardeşim son 48 saat lafından ne anlıyosun?Bu işlerden anlamadığın belli.Listeler tamam,son aşama başkanın imza aşaması.O yüzden son 48 saat diyoruz.Tam dakika ve saat istiyorsan öyle bir beklenti içine girmemeni tavsiye ederim.
-
@daniel1907 listeler hazirsa yarin biter bu is
-
@daniel1907 Anladım teşekkürler yine de.
-
Arkadaşlar inşallah mülakat sonuçları bu hafta içi açıklanacak aldığım duyum bu yönde.Priss üstadı takip ederim bir söylediği varsa doğrudur.3 kez girdiğim bu kurumun mülakatına inşallah en çok hakedenin,en çok ihtiyacı olanın,en çok emek ve alınteri dökenin kazanması dileğiyle inşallah hepimiz için hayırlısı olur.Şimdiden söyleyim çok fazla bekleyip iyice kendinizi strese sokmayın sonuç Allah korusun istediğiniz gibi olmazsa istenmeyen durumla karşılasmayın.Bırakın hayatınızı yaşayın emeginizi ve mücadelenizi eksiltmeyin kayanın altındaki karıncaya rızkını veren Allah bizimde rızkımızı vermiştir.
-
Gece açıklanan sınavları nasıl imzalıyor Başkan acaba ? İmzalamış oluyor da gece mi açıklanıyor
-
Elektronik imza ile olmuyor bu işler zaten arkadaşlar
-
@tugba87 imza yetkisi verilmiş kişiler vardır onlar imzalıyordur büyük ihtimal.
-
imza ve yetki devri arasındaki farklara bağlayacaksınız diye çok korkuyorum arkadaşlar.
-
kelebek hastalığına yakalanmış çocuklar var ilaç almaya durmu olmayan aileler,bir de köy okulları,köy okulları yardım projesi adıyla instagramda bulabilirsiniz.Kitap,kırtasiye malzemesi,kıyafet ihtiyaç çok.Kazanan arkadaşların aklında olsun.iletileri okuyunca yazayım dedim.Mama almak isteyen arkadaşa kocaman sevgiler
-
@gokhangermen saat ilerledikçe forumdaki espirilerin kalitesi artıyor ya:)
-
Vallahi bunaldım daraldım bunaldım bıktım hayattan soğudum ya