Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yyy hiç alakası yok inanın.Bazı komisyonlar sohbet etmeyi seviyo,bazıları soru sormayı.Bazı günler aynı komisyon çok soruyo,bazı günler az.Bu değişkenliğin neyi ifade ettiğini anlamaya çalışmayın bence akışına bırakın:)
-
Bu arada sonuçlar açıklansın kazanan arkadaşlar bana ulaşırsa bir teşekkür mahiyetinde bir hayır işimiz var. Kitap seferberliği
-
@maliyeciniz haklısınız hocam koyveriyorum o zaman
-
@priss dostum üstattan ses çıkmadı mı artık bi yoklasan orayıda:)
-
@nesli41 Bazen ister istemez o gerginliğin içinde buluyorsun kendini oo laz damarı da varsa zaten kimse basedemez senle:))
-
@mesnetsiz dostum yeni bi durum olursa mesaj Atacak
-
@priss kazanym kütüphaneyi komple alıcam
-
@priss üstadı canından bezdirmekte kararlıyız galiba
-
@guycucekocu :)) Bazen dayanamıyor insan haklısın
-
@priss kalpten gidiyordum hocam
-
@yyy bezdirdik bile artık ben mesaj atarım sen boşa arama dedi
-
@MerveeK evet hocam biraz daldan dala konma oldu ama artik bi dalda tüneyip yuva kurmak istiyorum @maliyeciniz İnşallah hocam bende sizden guzel haberler bekliyorum, gerçekten belli olmuyor dediginiz gibi kötü geçiyor ataniyorsunuz iyi geçiyor atanamiyorsunuz, şuan ne pozitifim ne negatif, iki sonuca da kendimi hazirladim, olgunlaştirdi beni bu süreç
-
@priss allah razı olsun çok bile dayandı
-
@priss hocam kitap köpeğiniz olsun yeter ki kazanalım
-
@merveek ss alıyorum bunları
-
@priss alın hocam alın
-
@tuntirikos aynısını bende yaşadım
yine istanbul bekliyorum -
@yyy evet hocam
-
@priss kazanalım da inşallah feda olsun kitaplar
-
@cerkes46 genelde insanları kırmamaya çalışıyorum, kelimelerimi özenle seçiyorum.
Ama genelde kırılan taraf ben oluyorum. Tabi herkesin bi sabrı var. O denli uzerime gelmez kimse diye düşünüyorum Kısaca naif bi yapım var sorun oluşturmam asla