Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@aksaclı Dostum ben duyumumu paylaştım. Bu hafta ya da en geç gelecek hafta diye beklemedeyiz bakalım doğru çıkacak mı.
Bakalim kardesim bekleyelim. Maliye Bakanligi sende
-
@paretowilfredo hocam foruma özgü bir durum değil her yerden gidesim var şu aralar ama yasaklama işi olmadı tertemiz internet kullanıcısı sicilime leke süremem
-
Hala gelecek hafta diyo ya adam baska sure kalmadi zaten sen ne duyumundan bahsediyosun cok komik oluyusun artik
-
@aycan Bence boylesi daha iyi dostum. Hdsap dursun sen biraz topla kafani Kaymakamligi hallet gel gei
-
Arkadaşlar harika gidiyoruz. Ilan da tam böyle umutsuzluk ve forumdaki kargaşa ortamında geldiydi. Aynen devam.
-
@zenginmemur Başka süre kalmadı derken?
-
@karakalpaklı cennet mahallesi Rüstem gidip her şeyi pembeye anlatmış gibi karışmazsak duyuru gelmeyecek
-
@bıçak-sırtı Atla Gel Şaban filminde Kemal Sunal ilham gelmiyo diyerek bir sürü totem yapıyodu. Aklıma o geldi. Sanki bişeyler eksik. @paretowilfredo reis akşama çay muhabbeti yapalım mı? Mülakatta TY standı kurup çay servisi yapacağımızdan falan bahsedelim.
-
@karakalpaklı şiki şiki baba Dolmuş lazım gibin önünden kaldıralım
-
@karakalpaklı Olur kardesim belki tutar. Benim dusuncem mülakatın Kurban Bayramı sonrasinda yapilip bitirelecegi yonunde. Buna dayanarak aciklanmamasini makul karsiliyorum halen. Kisa sure icinde netlestirilir saniyorum artik.
-
@Priss diyorun ki bu mulakat tarihi gelecek zaten 2015 mayisi baz aliyiruz surec en kotu oyle olacak gibi senin buraya yazdigin tahminler beklenen seyler artik yani cogumuzua gore gelecek bizim sorunumuz cok gec olmasi artik heyecan gitti insnalar surekli soruyo onlarin bizi yalanci gozuyle bakmasi bana kalsa keske bayramdan once yapilsa sinrasi beni fazla etkilelmiyo acikcasi
-
@zenginmemur Bak son cümlende beni fazla ilgilendirmiyor zaten demişsin o zaman sen girme bu konulara ben kendisini ilgilendiren arkadaşlarım için sağdan soldan ne çıkarabiliriz diye duyum topluyorum. Mülakat tarihi tabiki bi şekilde gelecek bunu senin kadar biz de biliyoruz. burdaki amaç senin anladığın gibi birşey değil. Burdaki amaç duyumlar sayesinde içinde çalışma istek ve azmi kalmamış dostlara biraz olsun o şevki vermektir. Benim buraya yazdığım tahmin ve/veya duyumların başka bir amacı da yok zaten. Kıssadan hisse dostum ben o kaybolan heyecanı biraz olsun alevlendirmek niyetindeyim. Selametle.
-
@Priss sağolun hocam, bizim için önemli, Allah razı olsun.
-
ama gerçekten bu kadar bekletilmez.4000 kişi bekliyo.kimisinin askerliği geldi.kimisinin başka dertleri var.3-5 tane adam toplanıpda bi mülakat gününü kararlaştıramadılar.ama tabi onlar her ay maaşını alıyo.anlamaz burda bekleyenin halinden.umursamazlık almış başını gidiyo
-
KDK ya topluca şikayet edin bence. Hizmetin geç ya da hiç işlememesi sorunu var çünkü
-
@paretowilfredo pareto..........
-
@Priss sende haklısın bu forımdakiler benim gibi 3 yıldır bu sürecin içinde değiller.Bu nedenle herkese umut bağlıyolar
-
@uçanizmirli aynen ihtiyaç var diyolar alımı bekletiyolar bunun yaptırımı olacaktır idare hukuku ve tck açısondan
-
@zenginmemur Ben sana birşey diyeyim mi. 3 yıldan daha uzun süredir bu işin içinde olan ve gerçek hayatta bizzat tanıdığım insanlar da var burada. Ben kimseye bedava boş yere umut da dağıtmıyorum.
-
@Priss bak yine yanlış anlıyosun dostum bu mülakat gelecek senin duyumun artık mecburiyet duyumu.Ha sen bana 20 mayıs hsziranda deseydin temmuz sonu ağusyos bsşı tarih belli olcak diye o zaman duyym olurdu.Bu satten sonra gelmesi duyum olmaz beklenen tarih olur.Şuda olur sen bana desenki mülakat agustosta bsyramdan önce olcak bekleyip görün diye o duyum olur beklenmeyen bir şeydir veya kasımda olcsk desen yine duyum olur seninkiler duyum değil bilinen şeyler