Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bayramdan sonra mulakat beklerken sımdı acıklanma tarıhımı dıyolar beklemekten ıcımız kurudu resmen bu nedır
-
Dün vergi dairesine vergi yatırmaya gidiyim dedim önümde 600 kişi var.Şu verginin peşine düştüğünüz kadar birazda şu genç işsiz geleceği umutla bekleyen kardeşleriniz için birşeylerin peşine düşseniz ne diyim yazık vallaha yazık.Yani bazı şeylerin yapılması bu kadar zor olmamalı ve bencil olunmamalı,yok çalışanlar tatilmiş,yok bayrammış.Işinize geldiği gibi hareket ediyorsunuz ahmet acından ölmüşmü,ayşenin psikolojisi bozulmuşmu,velinin saçı dökülüp beyazlamışmı hiç kimsenin umrunda değil.Ölümlü dünya hiçbirşey götüremiyeceğiniz yerde neyin şeklini yapıyorsunuz o kadar hak var.Ne demişler mal da yalan mülk de yalan var birazda sen oyalan oyalanın bakalım.
-
@hulyayasar sayfada sadece yok su tarihde gelecek yok buradan duydum muhabbetlerine bel baglayan arkadaslar bi twit atsa daha etkin olur ama sadece duyumlara! guveniyorlar
-
@miltonfriedman GİB kötü yönetilen bir kurum haline geldi.Vergi borcu yatıralım dedik 2 gündür sistem hata veriyor yatıramadık.Millet isyan ediyordu.
-
@sofuoglu kanka tarih açıklama Bayram sonuysa mülakat ekim belki de kasım ozaman.mülakatın yapılma tarihini kastetmiştir inşallah Bayram sonu diyerek
-
@Hipokrat kanka bu gidişle heralde mülakatı mayis 2018 de yaparlar
-
@Hipokrat gidişat o yönde zaten reis, önceki yazımda da belirttiğim gibi daha "Sözlü Sınava Hak Kazandı Mı?" ibaresi bile boş 2,5 ay olmasına rağmen, o gib sınav hizmetlerinde çalışan arkadaşları da çözemedim birisi mülakat tarihleri bayramdan sonra olacak demiş, diğeri mülakat bayramdan sonra olacak demiş. Bence onların da bi halt bildiği yok varsayımda bulunuyorlar ki bence de tarihleri daha netleştirmedi komisyon herhalde
-
@Cerkes46 ağzından yel alsın kanka
-
@sofuoglu aynen bncde bşy bilmiyorlar inanmayalım yine biz bunlara
-
Allah yardımcımız olsun sabredelim
-
@monetarist kardes sabır da bir yere kadar be, en yakın arkadaşım benden 1.5 sene sonra mezun oldu şimdi öğretmen oldu yüzüne gülüp hayırlı olsun çok sevindim diyorum ama içten içe kendime üzülüyorum ben hala mülakat tarihi bekliyorum diye
-
mülakat ilanını bayramdan sonra vereceklerine inanmaya başladım galiba mhuy filan yok mu piyasada sayıstay ösym ile protokolü imzaladı mı kaç kişi çağıracak sınava ? Gerçi onun da mülakatı olmadı. Defterdarlık ile il göçten ne haber ? Adalet bakanlığı napıyo belki pijamalı hakim olurduk ondan da mı şimdilik ses yok ?
-
Neyi konuşsak olmaz desek oluyor,o yüzden mülakat ilanı bayramdan sonra olayını kapatalım Vesselam
-
Mülakat tarihi bayramdan sonra verilmesi demek mülakat ekim de olur demek işe başlama falan derkn aralık ocak bulur ikinci ilanı beklemek o zaman hayalmi olur arkadaşlar inşallah öyle bişe olmaz valla tarih bayramdan sonra verilir yazdığınızda kalbim daralıyo
-
@Priss üstad sende yok mu bişeyler, yüreğimize su serpecek kelimeler
-
@Priss @safiTÜRK69 @paretowilfredo yeni duyum yok mu?
-
Twitter etkinliği öneriyorum
-
etkinlik yapacaksanız eğer haberim olsun arkadaşlar
-
Yumurta hesabım var kullanmayı bilen değilim ama organize edebilecek arkadaşlar varsa cuma 20 diyorum bence girişilebilir face gruplarına vb
-
Ilan gelene kadar 10.000 iletiyi gormustuk umarim bu da oyle olmaz