Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@maliyeci07 asabiyet seviyesini
-
Kafanız da çok büyütmeyin ya 5 dakika karşılıklı soru sohbet sonrası nasip kısmet.30 dakika olsa heyecandan alinize yüzünüze bulaştırabilirsiniz ama 5 dakika güçlü,istekli,motive durabilirsiniz
-
@balans-etkisi bölüm neydi kardeşim
-
@ali27 ben farkli bisey mi dedim bende onu ifade ettim ve ona ayridigini onada ayiriyorsan tuttarlilik oluyo onu ekledim sonuna
-
@aysesal Levent hoca vardı idare,anayasa dersi veren.Nisa diye öğrencisine Nisa suresini oku demişler.Kız da okumuş sonra kazanmış.Sanırım bu durumlarda itiraz etmeden alternatif cevaplara geçmeli.
-
@maliyeci07 allahtan ismi yasin değilmiş
-
@köyün-ağası O benim isim oluyor.Şimdiden yarıya kadar ezberledim:D
-
@maliyeci07 ateistlerin gözü yaşlı:))
-
Aynen cevap tutarlılık eminim demem lazımdı tuşa düşürdüEminseniz dikkat edin yanlış falan diyebilirler tuşlara gelmeyin
-
@ansızınbirilan iktisat
-
Aynısını(tuş)king kanunundada yaptı cobweb değilmi dedi yok dedim cobweb ney peki dedi onuda açıkladım
-
@balans-etkisi soru neydi az bişey hatırlıyosundur
-
Domates fiyatları yüksekken düşük gelir fiyatlar düşükken fazla gelir almanın iktisattaki karşılığı nedir?
-
@balans-etkisi bolluk paradoksu
-
@hü.sbky ben kamu mezunu ızmır ıcın beklemedeyım. Valla sıyaset nedir de der devlet nedir de der liberalizm der kıtap ısmi sorar hıc bellı olmaz ama büyük ıhtımal bıze başkanlık sıstemı ıdare hukuku falan sorarlar
-
@köyün-ağası @maliyeci07 @kzxp stresten herhalde gülme krizi
-
@balans-etkisi soruyu anlayamadım:s az ürün bol hasılat çok ürün az hasılat mı demiş acaba öyleyse bolluk .
-
Arkadaşıma çıkan sorular İşletme mezunu:
1)Muhasebenin temel kavramlarını sayınız
2)Guy ne iş yapar
3)Ahde vefa ilkesi nedir
4)Alacak sen ve borç sen reeskont ayrılması muhasebenin hangi ilkesi gereğidir. -
Adıyaman icin girdim, bölümüm iktisat..
Değersiz alacak ile vazgeçilen alacak aynı şey midir?
Kıst amortisman nedir? Herseyde kullanılir mı?
Diyelim ki merkez bankasi baskanısın ve parasal genişleme yaptın. LM ve IS egrileri ne yönde hareket eder?
Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatir mısın? Neler değişti?
Cumhurbaşkanı yeni sistemde partili olmak zorunda mı, yoksa isteğe mi bağlı?
Cumhurbaskanı yurt dışına gittiğinde yerine kim vekalet eder ? Eğer meclis başkanı da yoksa kim vekalet eder?
Yeni sistemde milletvekili sayısı? Ben 600 deyince şaşırtmaya calıştı. 650 değil miydi o dedi. Hayır efendim 600 dedim, tamam dedi. Hatırladıklarım bunlar arkadaşlar.Komisyon 3 kişiydi. Hepinize başarılar dilerim -
@yağmurzamanı komisyon hıncını senden almış