Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@atanamayan Dostum şimdi durum şöyle. Bizim buraya yazdığımız kelamların hepsi duyumdur. Kimse kesin şöyle kesin böyle gibi sözler kuramaz en azından ben kuramam. GİB çok başlı ejderha. Bir gün bir baş mülakatları yapalım der hazırlıklar başlar herşey hazır olur sonra bir baş der ki daha erken hazır değiliz tüm hazırlıklar iptal olur. Şimdi ay sonuna kadar ya da ondan sonraki haftaya kadar tarihlerin açıklanacağı duyumunu buraya yazdım ancak kesin yüz de yüz gibi kelimeler kullanmaktan ehemmiyetle kaçındım. Bakalım umarım benim dediğim gibi olur da siz de rahatlarsınız sizden sonra ilan bekleyenler de rahatlar. Çünkü tarihlerin ilan edilmediği her gün sonraki ilanı da geri atıyor.
-
@safiTÜRK69 açıkçası size birebir katılıyorum hatta gelecek guy alımının 2019 seçimleri için yapılabilecegı bunun ıcın bızı ne kadar uzatırlarsa işlerine gelir diye düşünüyorum umarım yanılırım..
-
@Priss kesinlik yok tbiki.Allah razı olsun.
-
@Nameless Dostum 2019 seçimlerine kadar beklerlerse bekletenler zararlı çıkar öyle birşey olmayacak. Bu kadar genç işsiz varken Siyasi İktidar o kadar beklemeyi göze alamaz. Ayrıca size en yakın maliye dairesine gidip bir Guy ya da Gu ile konuşursanız onlar eleman eksikliğini size benden daha iyi anlatacaklardır.
-
@Priss hocam daireler konusunda haklısınız ama ılandan önce çalışan arkadaşlar da aynı seyı soylemelerıne rağmen ılan cok gec geldı sanrm ben bıraz bakanımızın alım konusundakı tavrından dolayı böyle negatif düşünüyorum yoksa sgk nın alım hızını görüyoruz..
-
@Nameless Doğrudur anlıyorum sizi. Sayın Bakan alımlar konusunda biraz aceleci davranmıyor. Kendine ve Devlet maliyesine göre geçerli ve haklı sebepleri de vardır kesinlikle. Öncelikle şu yerleştirmeler bir yapılsın da ondan sonraki konjonktür neler gösterir bakmak lazım.
-
@safiTÜRK69 hocam bildiğiniz kesin bir şey varsa lütfen paylaşın ki biz de ona göre hareket edelim, kasım-aralık gibi olması demek sınavın üzerinden 6-7 ay geçmesi demek ki böyle bir şey kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil. Artık bu işin iyice suyu çıktı yani, 4300 kişi bu mülakatı bekliyor ki birçoğumuz için bu mülakatın önemi çok büyük. Bu ay sonuna kadar açıklanmazsa şayet ne yapmalı, nasıl yapmalı, telefonla bilgi almak için aradığımız da hep standart cevap veriliyor, daha farklı ne yapılabilir bilemiyorum
-
@safiTÜRK69 Ankara'ya hep öyle diyorlar. Ne hikmetse yedekte dâhi yer alamıyoruz. İnşallah bu kez önümüzden gidenler, sözde referansları olup, onları da alıp gidenlerdendir. Bir kez olsun bilgimizle, birikimimizle yarışalım.
-
@atanamayan kardeşim umut herzaman olmalı ancak gerçekleride görmemiz lazım. @Priss hoca büyüğümüz her söylediğine saygım var. Şayet 2017 için bir alım olursa bunu yine İİBF liler mücadeleyle kazanabilir.
-
@safiTÜRK69 2017 kpss ile alım yapılmayacağı kanati için çok erken değil mi hocam, bu bir tahmin midir yoksa kesin olmasada bir duyum mu ? Benim iç sesim ise bu yıl geç ya da erken beklenen her kurumun ilana çıkacağı yönünde
-
@safiTÜRK69 çok iddialı olmadı mı hocam 2 seneden bahsediyoruz çünkü?
-
@sofuoglu İnan yetkili kişi cevabını bilmiyor ben nasıl kesin bilgi vereyim. 3-5 bürokrat toplanıp 1 saatte kararı verecek. Sizin beklediğiniz bundan ibaret. Onun için diyorum kendinizi hatırlatın..
-
@MaxMin tahmin duyum iç sesim hepsi var. Diğer alımlar güzel olacak ama malesef GUY sıkıntılı. Çok baskı kurulursa Mart-Nisa'n gibi belki diyorum. Ancak çok yüklenmek gerekli.
-
Çektiklerimizi bilseler o mülakatı yarın yaparlardı ama yok bu ülkede kimse kimsenin umrunda değil, ALLAH büyük..
-
@paretowilfredo hocam şu konuya bir el atsanız 2 ayı geçti mağdur olacağız bu gidişle
-
@safiTÜRK69 sen de haklısın hocam, bir şey diyemiyorum. Kesinlikle artık bir şey yapılması gerekli, ailemizin yüzüne bakamaz olduk, eş dost 2,5 ayda tarihler açıklanmaz mı gibisinden alaycı tavırlar sergiliyor, belirsizlikler yüzünden özelde işe giremiyoruz vs vs bu böyle uzar gider. Bu noktada twitter veya farklı mecralarda bu işleri organize eden tecrübeli arkadaşların öncülüğünde veya @paretowilfredo hocam forumda " 2,5 aydır guy mülakat tarihleri neden belli olmuyor?" tarzı bir haber yapılabilir veya farklı önerileri olan arkadaşlar varsa paylaşsın bizimle
-
@sofuoglu şu an biz nasıl yapsak diye konuşurken öğretmenler Twitter'da adil atama istiyor. Yapalım bişeyler artık nolursunuz beklemekten yorulduk. Sanki guyu kazanan herkesi alacaklar mı yarımızın işi gene olmayacak bir sonraki sınavın geleceğinin garantisi ? O da yok. Guy sınavı En iyi ihtimal mart Nisan ayını gösteriyorsa KPSS asılmamız gereken aylarda guya yönelik çalışıp heba olucaz. Beklemeyelim artık lütfen rica ediyorum guyu kazanan arkadaşlar, 2017 KPSS puanlarını kullanmak isteyen arkadaşlar hepimiz elimizi tasın altına koyalım. Etkinlik mi gerekiyor yapalım lütfen artık. Gerçekten beklemek ağır gelmedi mi ya ?
-
@Nameless dostum bn kaçıştan bahsediyorum 2000lik alım ama böyle giderse kurumdan geçşiler olcak
-
Maliyede bir şeyler oluyo anlamıyorum.Sayın Naci AĞBAL bakan olduktan sonra işler karıştı.Hatta sgk daha fazla ilana çıktı.BAKIN geçen sene duy muy mhuy ilanalrı niye gelmedi bu ilanların gelmesini engellleyen her kim bürokrat varsa gelir uzmanlığı mülakatınıda engelliyo yada önemsemiyo ayak bağı olarak görüyo bn bu sunucu çıkartırım.İhtiyaç varsa alım yapmamak kamunun gücünü kırmaktır.Bununda idare hukukunda cezai yaptırımı olmalıdır.Yöneticiler hiçbir şekilde keyfi davranamaz.En son ihraçla nerdeyse vergi dairelerinde adam kalmadı.
-
zaten gelir uzmanlığı bu kadar eleştirel bir konumda bu durum belimizi yeteri kadar büküyo birde bekliyoruz.Her kim duyum paylaşırsa bu saatden sonra inanmayın.Çünkü ilan açıklamda Mayıs ayındaki gelir uzmanlığı sınavı gibi oldu.Geçen yıl gelir uzmanlığı tarihi son ayda geldi kimse tutrutamadı bn yakınen biliyorum hangi tarihler yazdıklarını.Şimdi kalkıp bu hafta ilan gelcek yada haftaya gelcek demek duyum falan değildir sıkışmış tarihlerin göstergesidir.Başka tarih kalmadı zaten temmuz bitiyo